Abonament gratuit
Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”

ADVERTORIALCum iti poate fi de folos un avocat in drept comercial?

Media-Advertising /

Cum iti poate fi de folos un avocat in drept comercial?

Dreptul Civil, Legea privind societatile comerciale, Legea privind combaterea concurentei neloiale si multe alte norme conexe din domeniul dreptului comercial reglementeaza natura si raporturile sociale nascute din actele juridice, faptele si operatiunile intre profesionisti ce desfasoara sistematic activitati organizate si constau in producerea, administrarea ori instrainarea de bunuri sau in prestarea de servicii.

Cand un comerciant desfasoara activitati economice generatoare de profit, iar actele nascute de la acesta presupun producerea, circulatia marfurilor, executarea lucrarilor, prestarea serviciilor sau alte forme generatoare de profit, trebuie sa respecte toate reglementarile ce impun desfasurarea acestor activitati, dar si rapoartele cu tertii.

Din acest motiv, domeniul dreptului comercial este strans legat de economie, influentand-o in ansamblul ei, dar si in cazuri particulare.

De cele mai multe ori companiile, institutiile sau alti operatori economici apeleaza la un

avocat drept comercial pentru serviciile specializate pe care acesta le poate desfasura in ajutorul lor, prin asistenta si consultanta juridica.

Cel mai mai bine este ca atunci cand te hotarasti sa iti deschizi o companie sau un sediu secundar de activitate, sa ai in lista ta de contacte telefonice un avocat in drept comercial, pentru a te asigura ca nu vei intampina probleme si te vei bucura de succes.

Cateodata, chiar si cele mai banale hartii se pot dovedi complicate sau, daca nu hartiile sau cererile in sine, cu siguranta vei gasi o sumedenie de proceduri intortocheate, care sunt mereu in schimbare, si pe care bineinteles un avocat in drept comercial le cunoaste si stie cum le poate rezolva rapid si eficient.

Un avocat in drept comercial te poate asista de la inmatricularea unei societati pana la eventuala dizolvare a acesteia, te va proteja de concurenta neloiala si se va asigura ca esti mereu protejat de umbrela legislatiei de drept comercial.

Totodata, serviciile unui avocat in drept comercial sunt menite sa te reprezinte cu succes in activitati diverse, cu scopul de a desfasura activitati profitabile, in indeplinirea actelor si faptelor de comert in conditiile legii, dar se va asigura si ca tu vei pastra autonomia patrimoniului societatii.

Printre activitatile unui asemenea specialist, se pot enumera demersuri intreprinse privind ducerea la indeplinire a tuturor formalitatilor in fata tertilor, spre exemplu Registrul Comertului sau alte institutii, in baza mandatului de reprezentare, pentru eventuale majorari de capital, infiintarea de sedii secundare sau puncte de lucru, schimbari de actionariat si alte modificari ale actelor constitutive, obtinerea semnaturii digitale, precum si diverse autorizari specifice de activitate. Totodata, un avocat in drept comercial te poate ajuta prin citirea, la redactarea sau revizuirea de contracte, a altor documente juridice, poate stabili sau revizui fuziuni de intreprinderi si multe alte activitati in orice stadiu al demersurilor.

Prin activitatea diversificata a unui avocat in drept comercial, vei intalni totodata servicii specializate in reprezentarea clientului in fata instantelor de judecata sau a altor autoritati. Rolul suprem al acestuia este sa orienteze clientul catre cea mai buna decizie si sa le implementeze in activitati dimanice.

Cand esti in cautarea unei indrumari si doresti sa previi eventuale probleme, apeleaza la servicii de consultanta avizata si solutionari eficiente cu ajutorul echipei AndrewID, beneficiind totodata de conceptul New Law in desfasurarea demersurilor pentru obtinerea autorizatiilor, inregistrarilor de licente, desfasurarea activitatilor referitoare la protectia datelor cu caracter personal, redactarea si revizuirea de contracte sau alte activitati specifice unui avocat in drept comercial.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS