ADVERTORIAL / INTRE 6 SI 8 MAI 2015, Drumul de la Eficienta la Independenta energetica trece prin Targul RoEnergy Bucuresti

Ziarul BURSA #Comunicate de presă / 15 aprilie 2015

Rezervati acum un stand in noua locatie a Targului: Pavilion D2, Romexpo !

Cea mai importanta manifestare din domeniul Energiilor Regenerabile si al Eficientei Energetice din Romania continua seria evenimentelor cu Targul International RoEnergy Bucuresti, in perioada 6-7-8 mai 2015, care va avea loc la Romexpo, Pavilion D2, B-dul Marasti, 65-67. In paralel cu expozitia, timp de trei zile, vor avea loc o serie de conferinte, mese rotunde, workshop-uri, cat si alte manifestari conexe.

De ce sa participati la RoEnergy Bucuresti, 6 - 8 mai 2015

Prin producerea de energie, in regie proprie, consumatorii de energie se transforma in producatori de energie, devenind, practic, independenti din punct de vedere energetic, cu posibilitatea de a vinde in retea excedentul de energie.

Prin eficientizarea consumului de energie, indiferent de domeniul de activitate, companiile isi cresc rentabilitatea.

Companii din Romania, Grecia, Italia, Germania si Olanda expun tehnologii din solar, fotovoltaic, biomasa, biogaz, cogenerare, eficienta energetica in industrie si constructii, LED, infrastructura energetica, etc.

Avanpremiera Targ RoEnergy Bucuresti, 6 - 8 mai 2015

- Energie solara: Energie regenerabila (fotovoltaica) semnificativa la nivel national in instalatii fotovoltaice mici, Panourile solare cu tuburi vidate, Cu module fotovoltaice de 1Kw instalat se poate sustine o gospodarie?! Perspectivele dezvoltarii energiei solare in contextul abordarii sistemice la nivelul tarilor SUERD

- Bioenergie: Cogenerarea pe Biomasa - Unitatile sub 2MW, Soiuri de plante energetice cultivate şi modalităţi de utilizare a biomasei în scopuri energetice, Biogaz din dejectii animale.

- Eficienta energetica in constructii si industrie: Programul de eficientizare energetica a blocurilor de locuinte in sistem ESCO, Ecobordei-dezvoltarea unor solutii moderne de realizare a constructiilor din materiale locale traditionale, Stocarea energiei sustenabile sub forma de aer comprimat in vederea aplicarii industriale.

- Workshop Fotovoltaice: Confortul si energiile regenerabile, Standarde ocupationale in domeniul regenerabilelor - Stadiu de elaborare, Pretul reglementat intre dorinta si realitate, Inchirierea de acoperisuri o noua oportunitate, Criterii de selectie a furnizorilor de sisteme fotovoltaice. Pentru Programul complet: Click aici ! ( http://bucuresti.roenergy.eu/conferinte/workshop-fotovoltaice.html )

Cum puteti participa, ca si Expozant, la Targ ?

Solicitati oferta de pret, fara nici o obligatie, la info@roenergy.eu

Detalii pe www.roenergy.eu

R.E.S. Group Team

Comanda carte
digi.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

15 Iul. 2024
Euro (EUR)Euro4.9700
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5550
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0961
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9149
Gram de aur (XAU)Gram de aur352.8944

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
letapebytourdefrance.com
roenergy.eu
rommedica.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb