ADVERTORIALTalismane pe care ai putea să le iei cu tine la cazino

Media-Advertising / 10 decembrie 2021

Talismane pe care ai putea să le iei cu tine la cazino

Jocurile de cazino se bazează în mare parte pe noroc, iar acest lucru nu reprezintă un secret pentru nimeni. Cu toate acestea, dacă abordezi o sarcină cu o anumită mentalitate, s-ar putea să simţi că ai un avantaj. Cu toate acestea, realitatea este că nu există nicio modalitate de a avea vreun fel de influenţă asupra norocului. Cu toate acestea, talismanele au existat de secole, iar influenţa lor pozitivă, deşi nu poate fi explicată, s-a făcut remarcată în multe cazuri. Dacă preferi să te distrezi cu jocurile de noroc direct de la tine de acasă, poţi oricând să îţi încerci norocul la Mr Bit Casino.

Ce este un talisman?

În esenţă, un talisman este un obiect sau amuletă despre care se crede că oferă deţinătorului noroc. Majoritatea oamenilor cred că orice articol poate fi folosit pe post de talisman norocos. Cu toate acestea, există elemente specifice în diverse culturi despre care se crede că deţin puteri misterioase.

În unele părţi ale globului, întâlnirea cu un anumit animal aduce noroc, iar aceste animale pot fi peşti, gărgăriţe, albatros, porci şi rândunele. De asemenea, anumite numere tind să aibă anumite semnificaţii şi pot fi considerate atât norocoase, cât şi ghinioniste. De exemplu, numărul 7 are un statut important în cultura japoneză şi cea occidentală.

Când vine vorba de jocuri de noroc, unii gambleri au făcut un pas mai departe, deoarece au căutat refugiu în conceptul de noroc care le este adus. Acesta este motivul pentru care mulţi jucători au mereu la ei un talisman atunci când merg la cazino.

Talismane pe care ai putea să le iei cu tine la cazino

De ce să iei cu tine talismanul la cazino?

Dicţionarul defineşte norocul ca succes sau eşec bazat mai degrabă pe şansă decât pe acţiunile unui individ. După această logică, norocul nu poate fi alterat, dar cei care urmează superstiţii simple sau extreme vor crede că acest lucru este nu doar posibil, ci şi foarte probabil. Aici intervine eroarea, mai exact convingerea că rezultatul unui eveniment ar fi mai puţin sau mai probabil să se întâmple în funcţie de rezultatul unui eveniment anterior. Acest lucru este incorect, deoarece probabilitatea ca ceva să se întâmple nu se schimbă în funcţie de context.

De exemplu, dacă ai două cărţi în faţa ta şi ar trebui să ghiceşti care dintre ele este neagră, probabilitatea de a alege cartea corectă este de 50/50. Totuşi, dacă ar fi să faci acelaşi lucru, cu două cărţi diferite, şansele vor fi aceleaşi, indiferent de rezultatul anterior. Acest tip de gândire ne pune de obicei probleme atunci când vine vorba de a lua decizii în viaţa reală.

Unele talismane norocoase sunt mai comune decât altele, iar raritatea unora este realmente interesantă. Cu toate acestea, nu există dovezi ştiinţifice care să susţină aceste superstiţii.

Trifoiul cu patru frunze

Probabil că unul dintre cele mai comune amulete norocoase, trifoiul cu patru frunze, sau trifoiul în general, îşi are originile încă de pe vremea când Eva şi Adam au fost expulzaţi din Grădina Edenului. În mod evident, nu există dovezi că acest lucru ar fi adevărat, dar se crede că fiecare dintre cele patru frunze de pe trifoi reprezintă dragostea, speranţa, norocul şi credinţa. Mulţi jucători cred că această plantă deţine un anumit tip de energie specială care le va aduce o anumită formă de noroc atunci când vine vorba de jocuri de cazino.

Raritatea trifoiului cu patru foi a făcut ca acest talisman să iasă în evidenţă ca simbol al norocului, deoarece majoritatea plantelor au doar trei frunze.

Piciorul Iepurelui

Aceasta este una dintre cele mai barbare amulete. Cu toate acestea, unii jucători cred că purtarea piciorului de iepure le va aduce noroc. De asemenea, se ştie că piciorul iepurelui aduce fertilitate, iar asta a determinat tendinţa de a-l purta ca amuletă. Folosirea piciorului iepurelui vine de la practica voodoo, un sistem de practici spirituale şi magie care a fost creat de sclavii nord-americani care au fost luaţi din Africa. Pentru ca piciorul unui iepure să funcţioneze, acesta trebuie să fie piciorul stâng din spate al unui iepure care a fost capturat sau împuşcat într-un cimitir.

Talismane pe care ai putea să le iei cu tine la cazino

Numărul 7

Cifra 7 este prezentă cu multe religii şi culturi şi are o semnificaţie deosebită în lumea jocurilor de noroc, deoarece este un simbol comun în multe jocuri de slot tradiţionale. De asemenea, se spune că numărul aduce noroc într-un context religios atât în ​​islam, cât şi în creştinism, în timp ce apare şi în diverse teme precum cele şapte minuni ale lumii, cele şapte note muzicale, cele şapte continente şi aşa mai departe. Când joci la un cazinou, dacă nimereşti trei simboluri de 7 vei avea parte de un câştig semnificativ.

Lenjerie roşie

Aceasta este mai mult o superstiţie chineză, dar în ciuda faptului că acest act nu are nicio explicaţie; este o scuză grozavă să porţi lenjerie roşie. În cultura chineză, culoarea roşie este considerată a aduce noroc, motiv pentru care copiii şi adulţii tineri ar primi, de obicei, plicuri roşii cu numerar ca cadou de Anul Nou Chinezesc. Se spune că purtarea oricărui alt articol de îmbrăcăminte roşu ar aduce acelaşi efect.

Potcoava

Se crede că potcoavele au puterea de a alunga energiile şi spiritele rele şi, în mod tradiţional, erau fixate cu şapte cuie. Deşi există multe legende în jurul potcoavelor şi mulţi jucători cred că acestea le vor aduce noroc, poate fi puţin incomod să porţi o potcoavă de fier în buzunar.

Ghinde

Se crede că ghindele au protejat oamenii împotriva bolilor cronice; iar unii oameni credeau că îşi pot proteja casa împotriva loviturilor de fulger, datorită legăturii ghindelor cu Thor, zeul nordic al tunetului. În zilele noastre, mulţi pasionaţi de cazino tind să poarte bijuterii sau farmece în forma unei ghinde, deoarece se crede că acestea aduc noroc.

Concluzie

Fără îndoială, talismanele norocoase sunt un concept interesant care permit jucătorilor să intre în joc cu un sentiment de securitate, deşi de cele mai multe ori este doar un efect placebo. Cu toate acestea, talismanele pot implica şi anumite riscuri. Asta deoarece există jucători care cad într-un fals sentiment de securitate în timp ce folosesc aceste amulete. Cel mai bun mod de a le folosi talismanele este să te orientezi spre obiecte cu semnificaţie personală, dar, în acelaşi timp, să înţelegi faptul că nu ai cum să influenţezi norocul.

Decizia ONJN nr. 1879 / 20.10.2016

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Apanova
BTPay
Electromagnetica
infinitumcosmetics.ro
fabricadeceai.ro

Curs valutar BNR

26 Mai. 2022
Euro (EUR)Euro4.9423
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6194
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.8107
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8196
Gram de aur (XAU)Gram de aur274.1764

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
romaniansmartcity.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro