AFI Europe Romania investeşte aproximativ 1,6 Milioane euro în renovarea AFI Lakeview

Comunicate de presă / 27 aprilie

AFI Europe Romania investeşte aproximativ 1,6 Milioane euro în renovarea AFI Lakeview

AFI Europe Romania a început, în luna aprilie 2021, lucrările de renovare pentru zonele comune din clădirea de birouri AFI Lakeview, o investiţie de cca. 1,6 milioane euro. În urma acestei investiţii, chiriaşii AFI Lakeview se vor bucura de un mediu de lucru atractiv: un lobby cu un design modern, coridoare şi toalete complet renovate, conform unui comunicat remis redacţiei.

Clădirea de birouri Clasa A face parte din portofoliul de birouri AFI, situată în zona de centru-nord a Bucureştiului, într-una dintre cele mai exclusiviste zone ale capitalei, uşor accesibilă din centrul oraşului şi la doar 15 minute de Aeroportul Otopeni. AFI Lakeview oferă spaţii de birouri moderne de 25.500 mp, clasa A, cu o arhitectură complexă şi 2 niveluri ale clădirii: P + 14 şi P + 7, 4 niveluri de parcare subterane şi spaţii de depozitare ce răspund tuturor nevoilor chiriaşilor. Suprafaţa închiriabilă a unui etaj curent este de aproximativ 2.400 mp GLA, şi descreşte la etajele superioare, ajungând la aproximativ 1.500 mp GLA pe etaj, fiind uşor de compartimentat şi cu utilitate flexibilă în amenajarea tuturor funcţiunilor solicitate de chiriaşi. Ca şi celelalte proiecte de birouri dezvoltate de AFI Europe Romania, AFI Lakeview deţine un certificat verde - BREEAM "Very Good", o recunoaştere ce atestă faptul că este o construcţie sustenabilă.

Pentru a-şi păstra angajamentul faţă de chiriaşi, vizitatori, clienţi şi parteneri de business de a menţine un mediu sigur şi sănătos în clădirile sale, AFI Europe Romania a instalat în toate proiectele sale din Romania, inclusiv în AFI Lakeview un sistem profesional de purificare a aerului prin ionizare, care distruge bacteriile şi virusii, inclusiv COVID-19.

"AFI Lakeview este una dintre cele mai competitive clădiri de birouri clasa A, situată în zona de centru-nord a Bucureştiului, pe care ne-am angajat să o aliniem la standardele de calitate oferite de AFI Europe în România şi în toate celelalte ţări din regiune. Prin investiţia de renovare a spaţiilor comune din clădire, dorim să le oferim chiriaşilor noştri un mediu de lucru sigur, modern şi la standarde tehnice foarte ridicate", a declarat Emma Toma, Head of Office Division AFI Europe Romania.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
Apanova
BTPay
Boromir

Curs valutar BNR

06 Mai. 2021
Euro (EUR)Euro4.9266
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0881
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4961
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6915
Gram de aur (XAU)Gram de aur235.7106

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Tohani
Cotaţii Emitenţi BVB
Concurs de idei de afaceri inovative ”Money is Funny” – ÎNSCRIERI
Cotaţii fonduri mutuale
Energy CEO forum awards
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro