Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”

AGENŢIEA ALIMENTELOR ŞI MEDICAMENTELOR DIN SUA:"Nu folosiţi produse de vapat din surse neautorizate"

I.A.
Comunicate de presă /

"Nu folosiţi produse de vapat din surse neautorizate"

Agenţiea Alimentelor şi Medicamentelor din SUA (FDA) întăreşte avertismentul adresat consumatorilor de a stopa imediat utilizarea THC (tetrahidrocanabinol - extras de cannabis) în ţigările electronice, ca urmare a peste 1.000 de rapoarte medicale despre afecţiuni pulmonare şi chiar a unor decese, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Reprezentanţii Agenţiei americane au declarat: "Majoritatea probelor testate de către state sau de către FDA au fost identificate ca produse de vapat care conţin THC. Prin această investigaţie, am descoperit, de asemenea, că majoritatea pacienţilor afectaţi de aceste boli au raportat că au folosit produse care conţin THC, ceea ce sugerează că produsele de vapat cu THC joacă un rol în aceste îmbolnăviri".

Concluziile preliminare ale FDA arată că nu produsele de vapat legale, cumpărate din magazine, au cauzat recentele îmbolnăvirile din SUA, ci extractul de cannabis procurat de pe piaţa neagră pe care utilizatorii l-au pus în aceste dispozitive, precizează sursa citată.

Autorităţile americane au recomandat:

- Nu folosiţi produse de vapat care conţin THC (cannabis)

- Nu folosiţi produse de vapat achiziţionate de pe stradă sau din alte surse ilicite mai ales (şi în niciun caz pe cele cu THC)

- Nu modificaţi şi nu adăugaţi substanţe - precum THC sau alte uleiuri - în produsele de vapat achiziţionate legal din unităţile de vânzare cu amănuntul

- Minorii şi femeile însărcinate să nu utilizeze ţigări electronice, indiferent de substanţă. Adulţii care nu fumează nu ar trebui să înceapă să utilizeze aceste produse. Dacă sunteţi adult şi folosiţi ţigări electronice în loc de ţigări, nu vă reapucaţi de la fumat.

- Dacă alegeţi să utilizaţi aceste produse, monitorizaţi eventualele simptome (tuse, respiraţie sacadată, dureri în piept) şi căutaţi imediat asistenţă medicală.

Potrivit sursei citate, prin anunţul FDA sunt infirmate asertiunile în privinţa vapatului făcute de anumite persoane publice fără a aştepta măcar concluziile preliminare ale anchetei, şi aducând astfel mari deservicii industriei legale.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
BTPay
Cotnari
Gala 'Women in Economy 2020'
Benihana
Leap

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS