AJUNS LA A TREIA EDIŢIEProgramul Bursele ANIS 2020 începe mâine

A.P.
Comunicate de presă / 31 august 2020

Programul Bursele ANIS 2020 începe mâine

Cea de-a treia ediţie a programului Bursele ANIS 2020 debutează la 1 septembrie, cadrele didactice din toată ţara având la dispoziţie două săptămâni pentru a-şi depune proiectele, cele mai bune beneficiind de o sponsorizare în valoare de 5000 de euro, oferită de companii pentru desfăşurarea activităţilor didactice în domeniul IT, anunţă un comunicat de presă al ANIS.

Programul Bursele ANIS a fost lansat în anul 2018 la iniţiativa ANIS pentru a stimula eforturile cadrelor didactice în introducerea în curricula universitară a celor mai noi tehnici de predare inovative. Programul se derulează la nivel naţional, cadrele didactice calificate beneficiind de o sponsorizare a activităţii didactice în valoare de 5.000 euro.

În cadrul primelor două ediţii Bursele ANIS s-au calificat 22 de proiecte depuse de cadre didactice din 17 facultăţi din România. Valoarea totală a burselor acordate se ridică la 110.000 de euro.

Pentru a fi eligibili, candidaţii trebuie să deţină titlul de doctor şi gradul didactic de lector universitar, iar vârsta nu trebuie să depăşească 40 de ani. Cursurile propuse de aceştia trebuie să se încadreze în domeniile: Big Data, Cybersecurity, Inteligenţă Artificială (AI), Machine Learning (ML), Fintech, HealthTech şi Tech for All (introducerea cursurilor de tehnologie în facultăţile non-IT).

În program se pot înscrie şi asistenţii universitari, care pot propune soluţii pentru actualizarea laboratorului, cu acordul cadrului didactic titular, urmând ca sponsorizarea să se împartă în funcţie de elementele inovatoare introduse de fiecare parte.

Candidaţii vor trece printr-un proces de evaluare preliminară, în baza aplicaţiei scrise şi a unui clip video în care vor prezenta elementele inovatoare ale cursului sau laboratorului. Ulterior, finaliştii vor susţine un interviu cu membrii comitetului de evaluare. Data limită pentru înscrierea proiectelor este 15 septembrie 2020, iar regulamentul programului şi criteriile de evaluare pot fi consultate la anis.ro/programe.

Comitetul de evaluare este format din: Prof. Dr. Lenuţa Alboaie - Universitatea Al. Ioan Cuza din Iaşi, Dr. Răzvan Bologa - Academia de Studii Economice, Radu Constantinescu - Qualitance, Cătălina Dodu - Atos, Conf. Dr. Marc Francu - Universitatea de Vest, Dr. Radu Gramatovici, Universitatea din Bucureşti, Daniel Ilinca - Softbinator Technologies, Vasile Manta - Universitatea Tehnică Gh. Asachi din Iaşi, Ion Moldoveanu - Deutsche Bank Global Technology, Dr. Simona Motonga - Universitatea Babeş Bolyai din Cluj-Napoca, Prof. Dr. Răzvan Rughiniş - Universitatea Politehnica din Bucureşti, Dr. Honoriu Vălean - Universitatea Tehnică Cluj, Prof. Dr. Radu Vasiu - Universitatea Politehnica din Timişoara.

La primele 2 ediţii au fost selectate cadre didactice din cadrul unora dintre cele mai mari centre universitare din România: universităţile "Politehnica" din Bucureşti şi Timişoara, ASE, UNATC din Bucureşti, Universitatea de Vest din Timişoara, universităţile "Al. I. Cuza" şi "Gheorghe Asachi" din Iaşi, "Transilvania" din Braşov, "Tehnică" şi "Babeş-Bolyai" din Cluj-Napoca şi Universitatea din Bucureşti.

Pe scurt

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Apanova
BTPay
csalb.ro
Electromagnetica
marmomac.com
arsc.ro

Curs valutar BNR

29 Sep. 2022
Euro (EUR)Euro4.9486
Dolar SUA (USD)Dolar SUA5.1027
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2060
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.5502
Gram de aur (XAU)Gram de aur270.5444

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
cnipmmr.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro