Abonament gratuit

ALERTSima, ţi-au venit oaspeţi cu bagaje!

F.A.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital /

Sima, ţi-au venit oaspeţi cu bagaje!

Sima!

Recunoşti sediul WBS România?

Îţi recunoşti propria maşină?

Îţi recunoşti şoferul?

Spune-ne cine este oaspetele care tocmai iese de pe locul din spate?

Îl recunoşti, nu-i aşa? Spune-i "Bun venit!", pentru că a sosit ieri.

Opinia Cititorului ( 12 )

 1. ce prostie e asta?

  Subscriu la mesajul cititorului de mai sus. Ce e prostia asta de articol?

  1. Aveti nevoie de subiect si predicat sa va dati seama ce cauta oamenii aceia acolo? Adevarul e ca Sima isi aducea toti clientii cu masina personala la sediul wbs. Cu bagaje cu tot.

  Va rog sa ma luminati si pe mine despre ce anume este vorba.

  Habar nu am unde e sediul WBS, cu atat mai putin stiu cine e personajul despre care vorbiti/scrieti. (de fapt nu scrieti deloc) 

  1. sediul WBS este la 5 min de sediul ziarului Bursa, de aceea banuiesc ca nu e prea complicat ca domnul Make zgarcitul sa isi trimita un sofer sa stea la panda, pentru ca in mod clar, un fotograf profesionist nu isi permite! Cu siguranta dl Sima, este "cazat" la domnul Make acasa..insa trebuie sa isi apere fata de jurnalist curat, care a sustinut aani la rand ca nu joaca la bursa, fie ea si externa..domnule Make ai participat, nu esti onest!!

  Oare ce am citit ? Sa fie un vis ? Bursa, ti ajuns un fel de ...."nimic" ?????? Va bateti joc de noi ? sau comfundati presa publica cu faxul personal ????

  Daca ai mesaje personale de transmis lui Sima fa-o prin internediul altor mijloace personale de comunicare "idiotas". Serios voi astia ramasi in granitele natale sunteti mai sclintiti la creiere pe zi ce trece !!!!!

  Inca o dovada, ca ziarul Dvs. se zbate din rasputeri sa devina ....gazeta de perete ! Impardonabil "articol" pentru ceva cu pretentii de ziar financiar., Un "switzer" ....intelegeti Dle Goldstein ...?

  caracter urat urat urat

  hahah Cica ziarul oamenilor de afaceri hahaha ! Dupa un astfel de articol nu sunteti altceva decat niste tarani ignoranti !

  In pofida comentariilor anterioare, eu chiar as vrea sa știu cine e personajul. Poate fi cineva important in toată afacerea. Oare sa fie vreun italian? Iar rolul presei stimați critici, este si acela de ancheta. Chiar dacă e vorba de un ziar de nișă. Judecăți înainte să vorbiți. Şi așteptați ca să aflați

  1. Am citit alte portale de stiri ,pentru comparatie. 1. Este treaba lui Make sa se edifice in privinta lui Sima .Inclusiv prin mijloacele specifice unui reporter de investigatie. Si a plasat cele constatate sub forma unei stiri flash.Nuda! 2 In cel priveste pe Sima : exagereaza in exprimare iar asa zisul doctorat in matematici nu se observa.3 Nu- contestam meritele in manipulare si intentiile proprii.. Afirmatiile sale sunt exagerate mult..Mai mult dorinte decat realitati Cupiditatea dnei Mociornita ii cam strica imaginea acestei doamne. 4.Nu se confirma multe din afirmatiile proprii 5 .Psihologic ,intentiile sale sunt distructive 6 Infiintarea FP de catre Guvernul Tariceanu a fost o idee nefericita ,aplicata prost si fara limite 7. In cel priveste pe Catalin Predoiu ,in realitate a cheltuit 1 milion de euro in mod nejustificat pentru aplicarea unor noi coduri.. Ma indoiesc de faptul ca dl C.Predoiu a intrat in politica bogat si a iesit sarac.. Chiar asa? Este jenant ca dl Sima sa ne considere fraieri si sa-l credem Pe scurt : nu-i mai dam decat o atentie similara unei stiri de senzatie pasagera ,in noianul de stiri care ocupa spatiul media on -line..

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Videoconferinţa Digitalizarea României şi tehnologia 5G
DTLAWYERS
Hidroelectrica
Business Card
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
RSM
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Pagini Aurii
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roConference on E-learning - Tips&Tricks
Cabinet de avocatservicii curatenie