Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”

Alexandrion, singura companie românească prezentă la Bar Convent Sao Paulo 2019

.
Comunicate de presă /

Alexandrion, singura companie românească prezentă la Bar Convent Sao Paulo 2019

Alexandrion Group a fost prezent la prima ediţie Bar Convent din Brazilia care a avut loc între 17-18 iunie la Sao Paulo. Scopul participării ca expozant la un eveniment internaţional de o asemenea amploare este acela de schimb de experienţă, cunoştinţe, tendinţe, de a intra în contact direct cu segmentul premium al industriei ospitalităţii şi de a face noi paşi spre extinderea către noi pieţe pe plan internaţional.

Alexandrion Group a fost prezent la Bar Convent Sao Paolo 2019 cu intreg portofoliul din care amintim: Alexander Gin, Zolmyr, Cava D'oro, Alexander Vodka, SUMAN D41, însă atenţia pe parcursul celor 2 zile a fost concentrată pe brandurile SABER Elyzia, Kreskova, Alexandrion şi Brâncoveanu.

Bar Covent Sao Paolo a fost un bun prilej de promovare internaţională pentru Alexandrion Group ţinand cont că în 2017 şi-a început expansiunea în lume, o dată cu deschiderea biroului de operatiuni globale din Cipru şi in 2018 lansarea primelor operaţiuni în Brazilia şi SUA.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Cotnari
Gala Anis
Leap

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS