DIKE

ALTEN România raportează o creştere de 5% a cifrei de afaceri în primele nouă luni ale anului

A.B.
Comunicate de presă /

ALTEN România raportează o creştere de 5% a cifrei de afaceri în primele nouă luni ale anului

ALTEN România, subsidiara locală a grupului de origine franceză ALTEN şi una dintre companiile de consultanţă în IT şi inginerie, a înregistrat o creştere de 5% a cifrei de afaceri în primele nouă luni ale anului 2020, în comparaţie cu aceeaşi perioadă din 2019, conform unui comunicat de presă.

Adrian Nicolae, Director Executiv al ALTEN România, a declarat: "În aceste luni, am accelerat implementarea mai multor proiecte tehnologice şi am învăţat, alături de partenerii noştri, să ne adaptăm noului context sanitar. Cu toţii am realizat că era nevoie de mult mai multă flexibilitate decât înainte, de o viziune clară şi de adaptare. Suntem foarte mulţumiţi de faptul că am reuşit să continuăm să dezvoltăm şi să finalizăm cu succes proiectele începute anterior, chiar şi în condiţiile în care 90% din echipa noastră a trecut în work from home permanent, din luna martie".

În primele nouă luni ale anului 2020, compania a continuat să îşi extindă portofoliul de business, adăugând 11 clienţi noi, pentru care oferă servicii de consultanţă tehnică şi inginerie. Prin câştigarea acestor parteneri, portofoliul ALTEN România ajunge la un număr de aproximativ 100 de companii care activează în cele mai importante industrii, printre care: producţie, telecomunicaţii, bancar, automotive, asigurări, farmaceutic, retail şi aeronautic.

"Deşi am observat o abordare precaută a clienţilor noştri, niciun proiect existent nu a fost oprit, dimpotrivă, în unele cazuri, proiectele aflate în implementare au fost accelerate de deschiderea mai mare către digitalizare. Ultimele luni arată chiar că am depăşit punctul de inflexiune şi, pe măsură ce companiile se adaptează noilor condiţii de piaţă, vedem o revenire a apetitului pentru proiecte, în special în zona de R&D, care pregăteşte terenul pentru următorii ani", adaugă Adrian Nicolae.

În această perioadă, cei mai dinamici clienţi au fost cei din industriile de software, internet şi telecom, ALTEN România observând o creştere de 4% a investiţiilor acestora în activităţi de cercetare şi dezvoltare (R&D).

Echipa de specialişti ALTEN România se implică în proiecte de dezvoltare software, analiză de business, business intelligence (BI), project management, suport tehnic, inginerie auto sau hardware design. De altfel, divizia IT&C a companiei cuprinde consultanţi specializaţi în Java, .NET, PHP, C#, C++, Siebel, Cognos, MS BI şi Oracle BI, BSCS, în timp ce divizia tehnică are o echipă de consultanţi cu specializări în CATIA V5, NewPDM, SolidWorks, Matlab/ Simulink, HIL şi Autosar.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DIKE

Supliment dedicat activităţii de drept
DTLAWYERS
BTPay
elco

Curs valutar BNR

04 Dec. 2020
Euro (EUR)Euro4.8725
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0024
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4931
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.3819
Gram de aur (XAU)Gram de aur236.6932

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cramele Cotnari
Aratoys
hygienium.com
Boromir
Erfi
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale

ENGLISH SECTION

more articles

Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie