Analiza City Garden Residence: Care este interesul cumpărătorilor de case pentru amenajarea unui lift interior?

Comunicate de presă / 2 noiembrie 2021

Analiza City Garden Residence: Care este interesul cumpărătorilor de case pentru amenajarea unui lift interior?

Segmentul rezidenţial premium şi de lux al capitalei se află pe un trend ascendent, odată cu orientarea cumpărătorilor către locuinţe care oferă un standard ridicat de confort, prin dotări calitative şi facilităţi variate. Una dintre cele mai noi facilităţi care prezintă interes pentru clienţii imobiliari este dotarea locuinţei cu lift interior. O analiză imobiliară realizată de City Garden Residence, dezvoltatorul Bonton Luxury Villas, arată că 40% dintre cumpărătorii unei vile în ansamblul din nordul capitalei au ales opţiunea de instalare a unui lift în locuinţa achiziţionată, conform unui comunicat remis redacţiei.

Deşi în general sunt privite ca o necesitate pentru clădirile comerciale şi publice, ascensoarele servesc unui scop bine definit şi în cazul proprietăţilor rezidenţiale. Prezenţa unui lift îmbunătăţeşte funcţionalitatea, siguranţa, precum şi valoarea unei case. Ansamblul Bonton Luxury Villas dezvoltat de City Garden Residence în zona Pipera, în spatele Şcolii Americane, oferă viitorilor rezidenţi posibilitatea de a-şi echipa vila cu lift din stadiu de construcţie, o facilitate care prezintă un interes crescut în rândul clienţilor.

"În calitate de dezvoltator cu experienţă pe piaţa rezidenţială, încercăm întotdeauna să întâmpinăm nevoile cumpărătorilor, prin facilităţi care să-i ajute să-şi gestioneze mai eficient activităţile zilnice şi să le asigure o experienţă de locuire la standarde ridicate. Un lift interior este un upgrade practic pentru o vilă de dimensiuni mari, utilitatea sa depăşind ideea de obiect al luxului. Noi oferim suport complet clienţilor care îşi doresc această dotare, începând de la faza de proiectare şi instalare, la mentenanţa periodică, printr-un parteneriat cu un furnizor de top în domeniu", a declarat Andrei Cantaragiu, CEO-ul dezvoltatorului City Garden Residence.

Principalele avantaje pentru care noii proprietari au decis să investească în dotarea locuinţei cu lift sunt:

Confortul sporit în viaţa de zi cu zi

Un ascensor simplifică activităţile desfăşurate în cadrul locuinţei şi treburile casnice, asigurând astfel un confort sporit în viaţa de zi cu zi. Acesta poate fi utilizat pentru transportarea obiectelor voluminoase de la un etaj la altul, cum ar fi sacoşe de cumpărături, bagaje de călătorie, cutii de depozitare voluminoase sau echipamente de curăţenie, care altfel ar solicita mai mult efort şi timp pierdut.

Deplasarea sigură şi rapidă

Deplasarea pe scări într-un imobil cu mai multe etaje poate fi o provocare pentru persoanele cu probleme de mobilitate, vârstnici sau copii. Instalarea unui ascensor ajută membrii vulnerabili ai familiei să se deplaseze mai uşor şi în siguranţă de la un etaj la altul şi, în acelaşi timp, facilitează tuturor accesul la etajele superioare ale locuinţei.

Creşterea valorii proprietăţii

Un alt avantaj luat în considerare de proprietari este valoarea pe care un lift o adaugă imobilului, ceea ce îl va face mai atractiv pentru potenţiali chiriaşi sau viitori cumpărători. Potrivit unor studii de piaţă, o astfel de dotare poate creşte valoarea proprietăţii cu cel puţin 10%, contribuind astfel la obţinerea unui randament investiţional cât mai avantajos.

Bonton Luxury Villas este un proiect rezidenţial exclusivist dezvoltat în apropierea Pădurii Băneasa, alcătuit din 66 de vile cu un regim de înălţime de P+2E şi un club privat dotat cu piscină şi sală de fitness. Vilele ansamblului sunt unele dintre cele mai mari locuinţe existente pe piaţă, având suprafeţe construite între 353 şi 442 mp, pâna la 7 camere spaţioase, 2 terase şi grădină proprie. În prezent proiectul se află în faza de pre-sale a primei faze, preţul unei vile pornind de la 369.000 euro(+TVA).

Cumpărătorii au la dispoziţie opţiunea de echipare a vilei cu lift începând de la 20.000 euro, în funcţie de finisajele alese.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Apanova
BTPay
Electromagnetica
marmomac.com
arsc.ro

Curs valutar BNR

29 Sep. 2022
Euro (EUR)Euro4.9486
Dolar SUA (USD)Dolar SUA5.1027
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2060
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.5502
Gram de aur (XAU)Gram de aur270.5444

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
cnipmmr.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro