Antibiotice Iaşi organizează campania "Specialistul îţi explică. Decizia este la tine!"

J.P.
Comunicate de presă / 27 aprilie 2021

Antibiotice Iaşi organizează campania "Specialistul îţi explică. Decizia este la tine!"

Sub acest îndemn, compania Antibiotice a derulat, în luna aprilie 2021, o campanie de informare pentru a încuraja vaccinarea în rândul salariaţilor. Această acţiune vine în continuarea proiectelor de comunicare şi măsurilor luate de managementul companiei pentru stimularea vaccinării în rândul salariaţilor, considerate cea mai sigură cale pentru revenirea la normalitate, conform unui comunicat remis redacţiei.

Astfel, în luna aprilie, un număr de 50 de angajaţi, au participat la întâlniri tip workshop, cu prof. dr. Egidia Gabriela Miftode, medic epidemiolog şi medic primar boli infecţioase, care a prezentat beneficiile şi efectele vaccinarii anti-Covid şi a răspuns la toate nelămuririle şi întrebările care i-au fost adresate din rândul angajaţilor

"Infecţia cu SARS-CoV2, o boală imprevizibilă, ce poate avea o evoluţie critică atât în cazul persoanelor vârstnice cât şi a celor tinere, fără nicio afecţiune asociată, poate astăzi să fie extrem de eficient combătută printr-o metodă sigură-vaccinarea. Am considerat că este o datorie pentru mine să fiu alături de angajaţii unei Companii aflate în prim planul luptei pentru viaţă şi să clarific acele date mai puţin cunoscute de aceştia. Mesajul meu ar fi că, doar informaţi din surse corecte şi bazindu-ne pe datele cercetărilor acceptate de forurile de experţi de la nivel mondial, putem lua cele mai bune decizii pentru noi, ca indivizi cât şi pentru societate", a declarat Prof. univ. dr. Miftode Egidia, Sef Disciplina de Boli Infectioase UMF "Grigore T. Popa", Sef Sectie 2 Boli Infectioase

Decizia de a organiza proiectul "Specialistul îţi explică. Decizia este la tine!" a fost luată în urma efectuării, în luna martie 2021, a unui sondaj în rândul angajaţilor privind percepţia vaccinarii anti-Covid. Motivele refuzului sau dezinteresului faţă de vaccinare, aşa cum au reieşit în urma sondajului, sunt teama cu privire la efectele vaccinurilor, neîncrederea în eficienţa acestora şi deţinerea de informaţii parţiale despre vaccinare. În plus, din sondaj a reieşeit că 27% dintre angajaţi sunt deschişi la a primi informaţii detaliate şi complete despre efectele şi acţiunea vaccinului, din partea unui medic specialist, pentru a lua o decizie corectă privind vaccinarea.

Această acţiune continuă măsurile luate pentru încurajarea vaccinării în rândul salariaţilor Antibiotice, entitate economică inclusă în categoria societăţilor esenţiale pentru economia României. Odată cu demararea procesului de vaccinare la nivel naţional, Antibiotice a organizat, în cadrul propriului Centru de Studii Clinice, un Centru de vaccinare în care să îşi vaccineze proprii angajaţi, precum şi membrii comunităţii. În acest centrul de vaccinare, personalul propriu şi angajaţi ai DSP lucrează pe două fluxuri pentru administrarea vaccinurilor Pfizer/BioNTech, respectiv Moderna, având o capacitate totală de 120 de vaccinări pe zi.

Până la această dată, în urma asigurării facilităţii vaccinării într-un Centru propriu şi desfăşurării de campanii de susţinere a vaccinării, prin comunicare internă, stimulându-se astfel participarea la procesul de imunizare colectivă, s-au vaccinat sau sunt înscrişi pentru vaccinare un procent de 67% dintre salariaţi.

"Faptul că angajaţii noştri au ales să se vaccineze într-un procent de aproape 70% până în momentul de faţă, ne bucură şi ne determină să fim încrezători că vom continua să ne desfaşurăm activitatea într-un climat sănătos, în care salaraţii să se simtă protejaţi. Am încredere că suntem pe drumul cel bun şi vom continua să desfăşurăm programele noastre pro-vaccinare în rândul salariaţilor, astfel încât să ne vaccinăm cu toţii şi să ne întoarcem cât mai curând la normalitate!" a declarat Ioan Nani, director general Antibiotice.

De asemenea, în cadrul Centrului de vaccinre Antibiotice, s-au vaccinat până la data zilei (26.04.2021) peste 11.500 de persoane.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Conferinţa BURSA “Piaţa financiar-bancară”
APA NOVA
e-infra.ro
fngcimm.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

29 Mai. 2024
Euro (EUR)Euro4.9762
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5851
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0237
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8519
Gram de aur (XAU)Gram de aur345.7888

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
mastercommunications.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
everythinghr.live
thediplomat.ro
32.aicps.ro
roenergy.eu
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb