Antibiotice Iasi premiată la Gala Romanian CSR Awards 2020

G.U.
Comunicate de presă / 05 iunie 2020

Antibiotice Iasi premiată la Gala Romanian CSR Awards 2020

Proiectul "Alege să fii farmacist" derulat anul trecut de compania Antibiotice în parteneriat cu Facultatea de Farmacie din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie Grigore T. Popa Iaşi a fost premiat cu Menţiune la Categoria Parteneriat Intersectorial, în cadrul Galei Romanian CSR Awards 2020, joi 4 iunie, conform unui comunicat de presă.

"Alege să fii farmacist" este un proiect destinat tinerilor liceeni din regiunea de Nord-Est a ţării, aspiranţi la o carieră în industria farmaceutică. Mihaela Ceucă, manager Resurse Umane, Antibiotice SA, a declarant: "Această recunoaştere naţională arată că, atunci când se întâlnesc un elev cu aspiraţii, un profesor potrivit şi o companie în care pasiunea poate deveni profesie, societatea în general nu are decât de câştigat"

În cadrul proiectului, farmacişti, angajaţi ai Antibiotice, au susţinut prezentări în faţa a 50 de liceeni, despre profesia lor, oferind atât informaţii, cât şi un exemplu personal despre ceea ce înseamnă să îţi urmezi pasiunea, devenind farmacist ce activează în domeniile cercetării, calităţii ori fabricaţiei de medicamente, într-o industrie salvatoare de vieţi.

Decanul Facultăţii de Farmacie din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie Grigore T. Popa Iaşi, dna Lenuţa Profire a declarant: "Această distincţie ne onorează şi ne determină să persevaram în demersul nostru de a implementa proiecte privind educaţia şi formarea profesională. Mulţumim companiei Antibiotice pentru ocazia unică oferită, prin care elevii au putut să cunoască lumea fascinantă a medicamentului şi să înţeleagă procesul complex de realizare a unui produs farmaceutic de la idee şi concepere, până la producerea pe fluxuri de fabricaţie şi prezenţa lui in farmacie.

Antibiotice dezvoltă de circa 10 ani programe de orientare profesională pentru viitorii absolvenţi ai facultăţilor de Medicină, Farmacie, Biologie, Chimie, Inginerie Chimică şi Protecţia Mediului, ce îşi doresc o carieră în industria farmaceutică. Compania oferă oportunitatea studenţilor din anii terminali de a-şi completa pregătirea universitară cu o serie de concepte specifice industriei prin programe precum "Şcoala de vară a+" aflată la a X-a ediţie şi "Perform a+" , ce însumează patru ediţii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay

Curs valutar BNR

22 Ian. 2021
Euro (EUR)Euro4.8740
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0034
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5255
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4696
Gram de aur (XAU)Gram de aur238.5807

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

The Diplomat-Bucharest Awards Gala 2021
Video
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro