Apple va vinde anul acesta iPhone-ul cu numărul 2 miliarde

Ziarul BURSA #Companii #IT /

Apple va vinde anul acesta iPhone-ul cu numărul 2 miliarde

Piaţa telefoanelor inteligente este uriaşă. O demonstrează şi următoarea ştire. La 13 ani de la prezentarea primului model de iPhone, Apple are şanse mari ca anul acesta să vândă iPhone-ul cu numărul 2 miliarde.

Este foarte posibil ca, în septembrie, când îşi va lansa noile modele de iPhone, Apple să anunţe atingerea pragului de 2 miliarde de smartphone-uri vândute din 2007 până în 2020. Cifrele arată că, în loc de 186 milioane de iPhone-uri cât era estimat iniţial, Apple va ajunge la 195 milioane de iPhone-uri vândute în anul fiscal 2020, adică în vara acestui an, informează news.ro.Cu cele 195 milioane, vânzările totale de iPhone-uri, de când există acest produs, vor ajunge la aproximativ 1,9 miliarde. Pe acest calcul, în a doua parte a acestui an, Apple are şanse mari să atingă pragul de 2 miliarde de iPhone-uri vândute din 2007.

Deşi în ultimii ani vânzările de iPhone-uri au scăzut, iar compania americană s-a concentrat mult pe servicii, acesta rămâne o piesă esenţială în schema Apple. Nu doar veniturile directe obţinute din vânzarea iPhone-urilor sunt importante. De baza de utilizători a acestuia (şi a altor produse) depinde nivelul de venituri generat de servicii.

Cu alte cuvinte, Apple are în continuare nevoie să vândă cât mai multe iPhone-uri pentru ca numeroasele sale servicii să aibă cât mai mulţi utilizatori.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS