AQUILA finalizează a doua tranzacţie din 2024, prin preluarea Parmafood

R.S.
Comunicate de presă / 26 aprilie

AQUILA finalizează a doua tranzacţie din 2024, prin preluarea Parmafood

AQUILA (simbol bursier AQ) a finalizat tranzacţia pentru achiziţionarea a 100% din părţile sociale ale companiilor Parmafood Group Distribution SRL şi Parmafood Trading SRL, în urma îndeplinirii tuturor condiţiilor suspensive prevăzute în contract.

Cătălin Vasile, CEO AQUILA:

"Finalizăm a doua tranzacţie din acest an. Achiziţionarea celor două companii Parmafood marchează încă un moment important în evoluţia anunţată a AQUILA şi reprezintă un pas concret în strategia noastră de creştere, cu impact direct în piaţa de HoReCa. Vom continua procesul de dezvoltare a afacerii împreună cu o echipă care se bucură de notorietate şi încredere din partea partenerilor de afaceri şi care s-a dezvoltat respectând standardele cu care suntem obişnuiţi la AQUILA. Am dedicat ultimii 30 de ani unei creşteri dinamice, iar astăzi începem o nouă etapă, care înseamnă consolidarea poziţiei noastre în piaţa distribuţiei, în linie cu viziunea de a avea un produs distribuit de AQUILA în fiecare casă."

Eugen Savu, acţionar majoritar şi Director General, Parmafood:

"Ne bucurăm că am devenit parte din familia AQUILA şi vom continua să creştem împreună. Experienţa noastră în acest sector de piaţă împreună cu forţa comercială a AQUILA sunt ingredientele optime pentru dezvoltarea afacerii. Cu o viziune comună şi angajamentul nostru pentru excelenţă, suntem pregătiţi să explorăm împreună noi oportunităţi pentru partenerii şi clienţii noştri."

Companiile Parmafood au o istorie cumulată de trei decenii, cu o prezenţă importantă în activităţi de distribuţie în canalele HoReCa, Retail Modern şi Retail Tradiţional, şi operează depozite logistice cu sisteme integrate de management al stocurilor. Parmafood Group Distribution SRL şi Parmafood Trading SRL au înregistrat în 2023 o cifră de afaceri cumulată de 277,5 milioane de lei (+13% faţă de anul 2022) şi un profit net cumulat de 16,6 milioane de lei.

AQUILA a încheiat anul 2023 cu venituri de 2,5 miliarde de lei (+14% faţă de anul 2022) şi un profit net de 97 milioane de lei, cel mai mare de la înfiinţarea companiei. Rezultatele au fost susţinute în principal de segmentul de distribuţie, care reprezintă aproximativ 94% din cifra de afaceri a companiei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Conferinţa BURSA “Digitalizare şi Siguranţă Cibernetică”
APA NOVA
e-infra.ro
digi.ro
fngcimm.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

19 Iun. 2024
Euro (EUR)Euro4.9763
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6356
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2368
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9010
Gram de aur (XAU)Gram de aur347.0661

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
roenergy.eu
rommedica.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb