Arcadia - Spitale şi Centre Medicale a investit peste 600.000 euro în tehnologie medicală pentru tratament neurochirurgical minim invaziv

Comunicate de presă / 20 aprilie 2021

Arcadia - Spitale şi Centre Medicale a investit peste 600.000 euro în tehnologie medicală pentru tratament neurochirurgical minim invaziv

Arcadia - Spitale şi Centre Medicale anunţă o serie de noi investiţii dedicate specialităţii de neurochirurgie, cu o valoare de peste 600.000 euro, conform unui comunicat remis redacţiei.

De peste 10 ani, Arcadia oferă servicii medicale la standarde ridicate pentru pacienţii din zona de Nord-Est şi investeşte constant în dezvoltare şi tehnologii inovatoare, pentru sănătatea întregii comunităţi.

Anul acesta, Arcadia a dotat centrele şi spitalele din reţea cu o serie de instrumente şi aparate medicale de ultimă generaţie care permit tratarea minim invazivă a unor afecţiuni frecvente, recuperarea mai rapidă a pacienţilor, dar şi creşterea confortului postoperator.

Microscopul operator pentru neurochirurgie Zeiss OPMI Pentero 800 şi sistemul pentru intervenţii minim invazive MEDTRONIC METR'X, motorul chirurgical de mare viteză Aesculap şi instrumentele de coloană şi de microchirurgie, Aesculap şi KLS Martin completează tehnologia disponibilă în Spitalul Arcadia. Aceste echipamente performante şi inovatoare oferă neurochirurgilor profunzime şi claritate în analiza detaliilor intraoperator şi asigură precizia şi siguranţa fiecărui gest chirugical.

"Urmărim cu atenţie inovaţiile din domeniul tehnologiei medicale şi analizăm în mod permanent semnalele primite de la pacienţii noştri. Astfel, ne asigurăm că investim constant, cu o bază solidă informaţională şi de analiză. Tehnologia state of the art, dedicată intervenţiilor de neurochirurgie, se înscrie în strategia pe care o dezvoltăm dintotdeauna la Arcadia, ce are în focus sănătatea pacienţilor", a declarat Dan Fiterman, General Manager Arcadia - Spitale şi Centre Medicale.

Tipuri de afecţiuni ce pot fi tratate prin intermediul neurochirurgiei minim invazive

Tratamentul neurochirurgical minim invaziv este indicat în cazul mai multor tipuri de afecţiuni frecvente precum hernia de disc lombară şi cervicală posterioară, instabilitatea coloanei vertebrale, spondiloliza sau stenoza coloanei vertebrale (îngustarea canalului spinal) lombară şi cervicală. De asemenea, este recomandat şi în cazul unor afecţiuni cu incidenţă mai rară, precum infecţia sau tumorile care pot apărea la nivelul coloanei vertebrale.

Avantajele tratamentului neurochirurgical minim invaziv pentru pacienţi

Intervenţiile neurochirurgicale minim invazive oferă pacienţilor o serie de beneficii importante atât la nivel cosmetic, cât şi la nivel funcţional. În cazul acestor intervenţii, cicatricile sunt diminuate datorită inciziunilor cutanate mai mici, uneori de câţiva milimetri, iar riscul de afectare a muşchilor este mai scăzut. De asemenea, gradul de sângerare şi riscul de infecţie sunt reduse, este diminuată durerea şi dependenţa de medicamentele analgezice post operatorii, iar pacientul se poate recupera şi reabilita mai rapid după operaţie.

"Noile dotări din Spitalul Arcadia pun în valoare experienţa echipei de neurochirurgie, reprezentând instrumente medicale importante care contribuie la reducerea timpului necesar desfăşurării intervenţiei, cresc gradul de certitudine a gesturilor chirurgicale şi oferă o serie extinsă de avantaje pacienţilor", a declarat Dr. Sorin Nistor, Director medical Arcadia - Spitale şi Centre Medicale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Energia în priză
Apanova
BTPay
Electromagnetica
Apanova
hidroelectrica.ro
danescu.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

29 Sep. 2023
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6864
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1446
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7433
Gram de aur (XAU)Gram de aur282.2442

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
ahkawards.ro
cnipmmr.eu
gotech.world
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb