Abonament gratuit

ArcelorMittal va oferi oţel pentru restaurarea Catedralei Notre-Dame

T.T.
Internaţional /

ArcelorMittal va oferi oţel pentru restaurarea Catedralei Notre-Dame

ArcelorMittal a oferit oţel pentru reconstrucţia Catedralei Notre-Dame din Paris, distrusă parţial de un incendiu, transmit AP şi Reuters.

"Compania va oferi oţel pentru repararea şi reconstruirea monumentului", se arată într-un comunicat publicat, astăzi, de ArcelorMittal.

Un concurs internaţional de arhitectură va fi lansat pentru reconstrucţia fleşei catedralei Notre-Dame, distrusă în incendiul care a devastat edificiul luni seară, a anunţat premierul francez Edouard Philippe. Concursul ''va permite răspunsul la întrebarea dacă va trebui reconstituită o fleşă'' identică sau dacă este nevoie de o ''nouă fleşă, adaptată la condiţiile tehnice şi la provocările epocii noastre'', a anunţat oficialul francez, cu ocazia unei şedinţe a consiliului de miniştri consacrate exclusiv reconstrucţiei catedralei.

Până în prezent, donaţiile promise pentru reconstrucţia monumentului, atât din Franţa, cât şi din alte părţi ale lumii, se ridică la aproape un miliard de dolari.

Catedrala Notre-Dame din capitala franceză a fost devastată timp de 12 ore, începând de luni seara, de un incendiu violent care i-a afectat puternic structura şi a făcut să se prăbuşească turla sa în formă de săgeată, cu o înălţime 93 de metri.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Videoconferinţa Antreprenoriat fără gen
DTLAWYERS
Business Card
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
Livestreaming Teatrul Naţional
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Pagini Aurii
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS