Abonament gratuit
Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”

AREI :"Clădirile de birouri au fost adaptate noii realităţi, în conformitate cu toate măsurile obligatorii de prevenţie în sănătate publică"

A.D.
Comunicate de presă /

"Clădirile de birouri au fost adaptate noii realităţi, în conformitate cu toate măsurile obligatorii de prevenţie în sănătate publică"

Clădirile de birouri ale Asociaţiei Investitorilor în Real Estate au fost pregătite pentru reîntoarcerea angajaţilor la locul de muncă, în urma eforturilor implementare ale măsurile obligatorii în vigoare, de prevenţie în sănătatea publică, se arată într-un comunicat de presă al asociaţiei.

Asociaţia Investitorilor în Real Estate este o organizaţie din domeniul imobiliar din România. Drept membrii, ea are companii ce dezvoltă proiecte inovatoare şi de impact. De asemenea, aduce laolaltă investitori activi atât pe segmentul de birouri, cât şi pe cele de clădiri rezidenţiale, spaţii comerciale şi logistice. Printre membrii AREI se găsesc importanţi proprietari de clădiri de birouri, activi în ţara noastră.

Antoanela Comşa, preşedintele Asociaţiei Investitorilor în Real Estate. explică: "Încă de la începutul lunii aprilie, revenirea în siguranţă la birou a fost preocuparea principală a asociaţiei şi fiecare membru în parte a lucrat la câte un plan de măsuri specifice. În acest context, am avut un dialog constructiv cu autorităţile competente, care ne-au acordat tot suportul lor pentru a contura un demers de pregătire în vederea reîntoarcerii la locul de muncă. Siguranţa şi sănătatea publică este şi va rămâne prioritatea zero pentru noi."

Clădirile asociaţiei au fost rearanjate aşa încât reluarea activităţii la birouri să se facă în siguranţă. De aceea, au fost instalate separatoare la recepţia clădirilor iar igienizarea şi curăţarea se va face conform protocoalelor impuse de autorităţile publice. Se vor utiliza stickere pe culoare, scări şi la intrări. Se vor instala dispensere cu substanţe dezinfectante pentru mâini în zonele de acces în clădiri, în spaţiile comune, lângă uşile cu deschidere manuală şi în apropierea lifturilor şi se vor crea culoare şi zone speciale dedicate furnizorilor şi curierilor.

Reprezentanţii asociaţiei adaugă: "Totodată, în contextul în care, după data de 15 mai, angajaţii s-au întors, treptat - treptat la birou, înţelegem că unele preocupări ale celor care doresc să revină la locul de muncă sunt legate de transportul în comun. În acest sens, am pus la dispoziţia chiriaşilor noştri multiple opţiuni de parcare pentru mijloace alternative de transport, precum biciclete şi trotinete."

Misiunea AREI este de a reprezenta, promova, susţine şi proteja interesele investitorilor din real-estate, membri ai asociaţiei, cu un focus constant pe colaborări profesionale atât în mediul privat, cât şi public, prin participarea şi contribuţia constantă în cadrul procedurilor de consultare publică.

Înţelegând importanţa creării unor standarde înalte de lucru care să fie respectate de toţi membrii organizaţiei, AREI reuneşte 24 de companii inclusiv: AFI Europe România, Argo Capital Property, Bluehouse Capital, CA Immo Real Estate Management, Ceetrus România, Cordia România, CTP Invest, Estoria City, Forte Partners, Globalworth, GranVia România, Hercesa Imobiliara, Lion's Head Investments, Mulberry Development, NEPI Rockcastle, Portico Investments România, Portland Trust, Professional Immo Partners, P3 Logistic Parks, S Immo România, Sonae Sierra România, Speedwell, Ţiriac Imobiliare.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Cand toate firmele fac birouri open-space, care au climatizare centralizata pe tot etajul, e imposibil sa fie re-adaptate noii realitati.

    Caile de acces prin lifturi nu pot face fata la volumul de oameni pastrand distantare. O ia lumea pe scari pana la etajul 8? 

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie