Asigurare de 3 milioane de euro pe piaţa vacanţelor

T.A.
Comunicate de presă /

Asigurare de 3 milioane de euro pe piaţa vacanţelor

Cel mai mare turoperator din ţara noastră, Christian Tour, a reusit să încheie o asigurare care se ridică la 3 milioane de euro, cea mai mare poliţă din turism care este valabila din data de 7 decembrie 2018.

Deşi în ultimul an au fost multe firme care au intrat in insolvenţă sau au dat faliment, operatorul de chartere consideră ca a fost necesar să facă un efort în ceea ce priveşte calitatea serviciilor pe care le au, dar şi pentru a căpăta mult mai multă încredere din partea turiştilor care apelează cu încredere la ei, se arată într-un comunicat de presă remis redacţiei noastre.

Până în prezent, un operator de turism trebuia să asigure, în caz de insolvenţă, o sumă de 50.000 de dolari, ea putea să asigure despăgubirile doar câtorva sute de turişti, conform vechii legislaţii.

Odată cu asigurarea record pe care agenţia Christian Tour a reuşit să şi-o atribuie, a reuşit să îşi mărească capitalul social la 1 milion de euro, chiar daca legea prevede ca un turoperator sa işi ridice capitalul de la 20 de lei, cât este în prezent, la 25.000 de lei.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Hidroelectrica
Business Card
BTPay
e-distribuţie
Cotnari
parmafood
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019

ENGLISH SECTION

more articles

Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS