ASTĂZI:Iohannis îl primeşte pe preşedintele Egiptului la Cotroceni

P.A.
Comunicate de presă /

Iohannis îl primeşte pe preşedintele Egiptului la Cotroceni

Preşedintele Klaus Iohannis îl primeşte, astăzi, la Palatul Cotroceni, pe preşedintele Egiptului, Abdel Fattah El-Sisi, care face o vizită oficială în România. Cei doi şefi de stat vor evalua posibilităţile concrete de a dinamiza şi aprofunda cooperarea bilaterală, pe toate domeniile de interes comun, în special în cel economic, se anunţă în comunicat.

Potrivit Administraţiei prezidenţiale, vizita oficială a preşedintele Republicii Arabe Egipt, Abdel Fattah El-Sisi, are loc la invitaţia omologului român. Klaus Iohannis îl primeşte, astăzi, la Palatul Cotroceni, pe preşedintele egiptean.

Cu prilejul consultărilor oficiale, cei doi şefi de stat vor evalua posibilităţile concrete de a dinamiza şi aprofunda cooperarea bilaterală, pe toate domeniile de interes comun, în special în cel economic.

De asemenea, cei doi şefi de stat vor trece în revistă realizările celor două ţări din perspectiva exercitării de către România a Preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene şi de către Egipt a Preşedinţiei Uniunii Africane.

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. Ce faci ești ocupat TRĂDĂTORULE DE TARA Nu nu mai plictisești acum cu minciunile tale, ce sa întâmplat cu tine numai acuzi guvernul te a liniștit MOȚIUNEA DE CENZURA. Ai pus JALNICILE, ODIOASE, SLUGI, ca tine și vati făcut de tot rasul lumii ca atita puteți pentru ce. Ca sa dai guvernul jos ai 2 variante. 1Comanda un MASACRU, precum ai comandat la COLECTIV. 2Pune SLUGILE TALE FLAMANDE, CA TINE DUPĂ TRĂDARE și faceți plângerii penale ca voi sunteți obișnuiți cu astea. ATI văzut FALSILOR, ca DOAMNA VIORICA MINDRIA, TARI, FRUMOASA, INTELIGENTA, DEȘTEAPTĂ, ca vouă BULANGIU LOR, SUGALAI LOR, POPONARI LOR, va pus P. ZDA pe nas iar voi ați rămas de FRAIERI. Acum ai motiv sa schimbi PĂPUȘĂ GONFLABILA(ORBAN) CU INSOLVENT UL, GAUZAR UL, (RAREȘ BOGDAN). HAI SICTIR FETITELOR.

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Hidroelectrica
Business Card
BTPay
e-distribuţie
Cotnari
parmafood
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019

ENGLISH SECTION

more articles

Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS