Abonament gratuit
Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”

Banca centrală a Rusiei a majorat investiţiile în titluri americane la 39% din rezerve

F.A.
Ziarul BURSA #Internaţional /

Rusia a majorat, în ultimul trimestru al anului trecut, cu două puncte procentuale ponderea în rezerve a obligaţiunilor şi a altor titluri emise de guvernul SUA, comparativ cu cele trei luni anterioare, reducând, însă, portofoliul de titluri britanice şi germane, potrivit băncii centrale ruse. Astfel, banca centrală a Rusiei a majorat la 39% din rezerve investiţiile în titluri americane în ultimele trei luni ale anului trecut, de la 37% în trimestrul anterior, se arată într-un raport al instituţiei financiare, citat de Bloomberg, informează Mediafax. Rezervele internaţionale ale Rusiei totalizau 439 de miliarde de dolari la sfârşitul lunii decembrie 2009.

Banca a redus, totodată, investiţiile în titluri britanice de la 12% la 9% din totalul rezervelor, ponderea activelor germane a scăzut de la 20% la 18%, iar cea a titlurilor franceze a coborât cu un punct procentual, la 16%.

Banca Rusiei a menţionat că a adăugat dolarul canadian la rezervele sale. Fondurile în dolari americani reprezentau 46,6% din rezervele de valută ale Rusiei la finele anului trecut, faţă de 42,3% în cazul euro şi 10,1% pentru lira sterlină. Datoriile suverane reprezentau 89,9% din rezervele instituţiei, comparativ cu 87,3% la finele lunii septembrie.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie