Abonament gratuit
Videoconferinţa “Energia în priză”Videoconferinţa “Energia în priză”

BCR Leasing introduce semnătura electronică pentru clienţii săi

A.B
Comunicate de presă /

BCR Leasing introduce semnătura electronică pentru clienţii săi

Pentru BCR Leasing, digitalizarea este un obiectiv prioritar, iar compania face încă un pas în această direcţie şi oferă clienţilor săi posibilitatea de a semna electronic contractele de finanţare, potrivit unui comunicat de presă trimis la redacţie.

Vlad Vitcu, CEO al BCR Leasing IFN, a declarat: "Contextul actual ne reconfirmă că trebuie să adaptăm permanent modelul nostru de business nevoilor prezente şi viitoare ale clienţilor. Utilizarea tehnologiei este o condiţie de bază pentru eficientizarea proceselor şi pentru a răspunde provocărilor unui mediu puţin predictibil. În plus, ne preocupă evoluţia stării pandemice, sănătatea, siguranţa colegilor şi a partenerilor noştri. De aceea, considerăm că introducerea semnăturii electronice ne va ajuta să-i protejăm mai bine. În plus, vom înlesni accesul la utilizarea limitelor de leasing aprobate şi vom asigura o securitate sporită documentelor. Ne concentrăm eforturile pentru a susţine mediul antreprenorial şi vom fi aproape de acesta, doar la un click distanţă "

BCR LEASING IFN este prezentă pe piaţă romanescă a leasingului din 2001, ca subsidiară a Băncii Comerciale Române, parte a grupului financiar central-european ERSTE Group. Compania oferă o gamă completă de servicii de leasing financiar şi credit pentru achiziţionarea de bunuri de folosintă îndelungată: vehicule (autoturisme, vehicule comerciale, flote de autoturisme) şi echipamente (maşini agricole, echipamente medicale, software şi echipamente IT, etc.).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS

Curs valutar BNR

23 Sep. 2020
Euro (EUR)Euro4.8641
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1529
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5153
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.2908
Gram de aur (XAU)Gram de aur252.2762

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Business Card
CEZ România
Smart City România
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
Balinesse Spa
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie