BCR Leasing lansează prima soluţie de leasing financiar pentru microîntreprinderi disponibilă 100% online

F.D.
Bănci-Asigurări / 29 mai

Vlad Vitcu, CEO BCR Leasing

Vlad Vitcu, CEO BCR Leasing

BCR Leasing lansează eBCR Leasing, prima soluţie din România de leasing financiar auto pentru microîntreprinderi cu asociat unic, disponibilă 100% online. Companiile antreprenoriale pot să beneficieze de leasing auto într-un mod uşor, rapid şi comod, fără documente fizice şi fără drumuri în sucursale, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Odată cu accesarea eBCR Leasing, antreprenorii beneficiază de cel mai rapid proces de finanţare auto, care este 100% online şi asigură multiple avantaje. De la înmatricularea gratuită a autoturismelor cu numere preferenţiale, la oferte şi poliţe de asigurare la cotaţii speciale, care pot fi accesate direct din platformă, până la ridicarea autoturismului finanţat în aceeaşi zi, de la dealer-ul auto ales de client.

eBCR Leasing este marcă proprie BCR Leasing, fiind creată şi dezvoltată intern de o echipă dedicată optimizării experienţei clienţilor.

Platforma permite utilizatorilor să parcurgă procesul de finanţare în câţiva paşi simpli: de la autentificare şi selectarea condiţiilor de finanţare dorite, la obţinerea poliţelor de asigurare şi semnarea digitală a contractului. Experienţa de accesare a unui leasing financiar auto este una simplificată şi le permite antreprenorilor să se concentreze pe dezvoltarea afacerii lor.

"Lansarea eBCR Leasing este o premieră pentru piaţa de leasing financiar din România şi asigură clienţilor noştri o experienţă complet digitală şi accesibilă, prin care aceştia câştigă timp atât pentru ei, cât şi pentru afacerile lor. Începem acum cu microîntreprinderile cu asociat unic, reafirmându-ne susţinerea pentru antreprenori şi respectul pentru timpul lor, prin acces la finanţare într-un mod flexibil şi rapid. Dar, mai presus de toate, suntem aici pentru suport constant şi transfer de expertiză, pentru că eBCR Leasing nu este doar o soluţie financiară, ci este un partener de încredere, care contribuie la creşterea afacerilor autohtone. Ne inspiră ambiţiile antreprenorilor şi vom continua să construim pentru ei experienţe viabile, cu soluţii uşor de utilizat, care să aducă dinamică şi valoare adăugată companiilor româneşti", a declarat Vlad Vitcu, CEO BCR Leasing.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
APA NOVA
e-infra.ro
eximbank.ro
digi.ro
fngcimm.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Iun. 2024
Euro (EUR)Euro4.9768
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6464
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2078
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8855
Gram de aur (XAU)Gram de aur346.6329

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
roenergy.eu
rommedica.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb