"Bermas" Suceava va acorda acţiuni gratuite

R.O.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 20 februarie 2004

Conducerea societăţii "Bermas" Suceava intenţionează să majoreze capitalul social al companiei cu 22,59 miliarde de lei, reprezentînd rezervele create din profitul net repartizat şi utilizat în anii precedenţi pentru investiţii. Acţionarii societăţii vor decide asupra majorării capitalului social în Adunarea Generală din 30 martie 2004. Majorarea capitalului social este o premieră pentru producătorul sucevean de bere, fiind aşteptată de investitori de mult timp. Cei care vor cumpăra pînă la data de 25 martie, acţiunile societăţii "Bermas" Suceava vor primi 34 de acţiuni gratuite pentru 100 deţinute la data de înregistrare, de 31 martie.

Pe ordinea de zi a aceleiaşi adunări a acţionarilor au mai fost incluse şi punctele privind aprobarea rezultatelor financiare din 2003 şi repartizarea profitului aferent exerciţiului trecut. Conform rezultatelor preliminate, dacă societatea va aplica şi pentru anul trecut aceeaşi politică de repartizare a profitului, acţionarii "Bermas" ar putea primi un dividend de 1.720 lei/acţiune.

Brokerii susţin că interesul investitorilor pentru acţiunile "Bermas" ar putea să crească în perioada următoare, fapt care ar duce la o apreciere semnificativă a cursului. Ei cred că preţul titlurilor "Bermas" ar putea ajunge pînă la sfîrşitul lunii martie la 30.000 lei/acţiune.

Societatea "Bermas" are, în prezent, un capital social de 66,4 miliarde de lei, divizat în acţiuni cu valoarea nominală de 7.000 lei. Acţionarii semnificativi sînt Asociaţia "Victoria Bermas" care deţine 30,87% din capitalul social, "PAS Bermas", care controlează 20,8% din acţiuni şi Moroşan Gavril, cu 5,27%.

Pe scurt

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Avocat Ianul Alexandra
cautavocat.ro
BTPay
danescu.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

03 Feb. 2023
Euro (EUR)Euro4.9005
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4823
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9076
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4945
Gram de aur (XAU)Gram de aur275.3749

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro