Bogdan Drăgoi a cumpărat 10.000 de acţiuni SIF1

Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 09 mai 2016

Bogdan Drăgoi a cumpărat 10.000 de acţiuni SIF1

Bogdan Drăgoi, preşedintele SIF1 Banat - Crişana, a cumpărat, joi, 10.000 de acţiuni ale companiei pe care o conduce, la preţul de 1,4046 lei/unitate, potrivit unui comunicat transmis Bursei de Valori Bucureşti.

Recent, acţionarii SIF1 au aprobat propunerea conducerii de repartizare a profitului net de anul trecut la rezultatul reportat şi folosirea banilor pentru programul de răscumpărare de acţiuni, în condiţiile în care au avut pe masă propunerea de distribuire de dividende, făcută de fondul "Business Capital for Romania Opportunity Fund", deţinut de Erste Bank şi Florin Pogonaru, şi fondul de pensii NN.

Totodată, acţionarii SIF1 au aprobat derularea unui program de răscumpărare a acţiunilor proprii. Astfel, societatea va răscumpăra acţiuni în cadrul programului în vederea reducerii capitalului social al acesteia, precum şi pentru distribuirea cu titlu gratuit către angajaţi şi membri ai conducerii societăţii (administratori, directori), în scopul fidelizării acestora, precum şi al recompensării pentru activitatea desfăşurată în cadrul societăţii, conform criteriilor de performanţă ce urmează a fi stabilite de Consiliul de Administraţie.

Pot fi răscumpărate cel mult 30.849.268 acţiuni, din care (1) maximum 28.849.268 acţiuni vor fi răscumpărate în vederea reducerii capitalului social, prin anularea acestora, iar (2) maximum 2.000.000 acţiuni urmează a fi distribuite cu titlu gratuit către angajaţi şi membri ai conducerii societăţii, potrivit unui comunicat al companiei.

Răscumpărările se vor efectua la un preţ minim de 0,5 lei/acţiune şi un preţ maxim de 3,15 lei, pe o durată de maximum 12 luni.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Videoconferinţa “Afaceri în agricultură”
Dtlawyers
BTPay
Apanova

Curs valutar BNR

25 Oct. 2021
Euro (EUR)Euro4.9472
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.2560
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.6294
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8502
Gram de aur (XAU)Gram de aur246.1720

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

eximbank.ro
gerocossen.ro
Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
romaniansmartcity.ro
cnipmmr.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro