British American Tobacco: Angajator de Top în România şi la nivel global

I.D.
Comunicate de presă /

British American Tobacco: Angajator de Top în România şi la nivel global

British American Tobacco a fost certificat ca Angajator de Top în România în 2019, acesta fiind al patrulea an consecutiv în care politicile de resurse umane ale companiei sunt recunoscute de către Top Employers Institute. British American Tobacco este una dintre cele 7 companii din România certificate cu distincţia Angajator de Top atât în România cât şi la nivel global, din cele peste 1 milion de companii care activează în prezent în ţară.

Companiile participante sunt supuse unui proces de evaluare foarte riguros, care include o analiză detaliată a practicilor angajatorilor privind nouă direcţii generale: strategia de atragere şi reţinere a talentelor; managementul performanţei; învăţare şi dezvoltare; dezvoltarea abilităţilor de lider; gestionarea carierei şi a succesiunii; planificarea forţei de muncă; strategia de integrare; cultură organizaţională; sistemul de compensaţii şi beneficii. Procesul de evaluare include mai multe sesiuni de validare în cadrul cărora compania prezintă dovezi în sprijinul bunelor practici, acestea fiind analizate şi în cadrul unui audit independent.

BAT este un angajator strategic în România, cu 2.500 de angajaţi în cele 3 entităţi economice care operează aici şi alte 25.000 de locuri de muncă create în cadrul lanţului de distribuţie. Numărul angajaţilor BAT s-a dublat în ultimii 5 ani, de la 1.200 în 2013, la 2.500 în prezent.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Apanova
CCIR
Business Card
BTPay
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roSCEBSMART TRANSFORMATION 2019
Cabinet de avocatTMPS