Bucharest Properties REIT a finalizat a 2-a etapă a proiectului Vitan Estates

Comunicate de presă / 01 martie

Bucharest Properties REIT a finalizat a 2-a etapă a proiectului Vitan Estates

Compania cu acţionariat american Bucharest Properties REIT a finalizat a doua etapă a complexului rezidenţial Vitan Estates. Începând cu luna februarie, complexul are încă două clădiri încadrate în clasa A, de 11 etaje fiecare, ridicate în urma unei investitii de peste 10 milioane de euro. Astfel, sunt disponibile spre închiriere un număr de 156 garsoniere şi apartamente, mobilitate şi utilate, iar investiţia totală în acest proiect se ridică la peste 20 de milioane de euro, conform unui comunicat remis redacţiei.

Kim Vrânceanu, CEO al Bucharest Properties: "Bucharest Properties REIT a inovat piaţa din România, introducând conceptul de clădiri rezidenţiale, multi familiale, administrate profesional, cu numeroase facilităţi incluse. Am lansat, luna trecută, a doua etapă a proiectului nostru inovativ. Chiria pentru o garsonieră începe de la 350 euro/lună, iar pentru apartamentele de 2 camere de la 450 euro/lună. Contractele de închiriere se fac pe o perioadă de minimum 12 luni, iar acum avem şi o campanie promoţională. La primele 50 apartamente închiriate, clienţii noştri primesc înapoi 50% din valoarea chiriei lunare aferente primelor 3 luni, în condiţiile semnării unui contract pe o perioadă de cel puţin un an de zile."

Complexul rezidenţial Vitan Estates, destinat exclusiv închirierii şi dezvoltat pe sistem occidental, este localizat central, în imediata apropiere a staţiei de metrou Mihai Bravu, pe un teren cu o suprafaţă totală de 7.000 metri pătraţi. Cu această nouă etapă finalizată, proiectul cuprinde 3 blocuri, cu un regim de înălţime de 10 şi 11 etaje şi un total de locuinţe disponibile spre închiriere de 320.

"Derulând proiecte similare în SUA, ne-am dat seama că nu există un asemenea concept imboliar pe piaţa din România, aşa că ideea de a investi într-un complex rezidenţial destinat exclusiv închirierii a venit firesc. Ne adresăm tinerilor profesionişti, români şi expaţi deopotrivă, persoane singure sau cupluri, care au un anumit stil de viaţă şi care îşi doresc să locuiască într-un cartier rezidenţial modern, localizat central, cu acces rapid la reţeaua de metrou, dar şi accesibil pentru posesorii de maşini personale", spune Kim Vranceanu. "Încă din 2016, când am

finalizat prima etapă a proiectului, ne-am dorit să creăm o comunitate, prin atragerea unor clienţi care să îndrăgească stilul nostru de viaţă şi să închirieze pe termen lung. Am pregătit o mulţime de facilităţi chiriaşilor, inclusiv un sistem de cash back, astfel încât să încurajăm închirierea pe termen lung, dar şi să responsabilizăm clienţii să păstreze apartamentele în stare cât mai bună", completează Kim Vrânceanu.

Prima etapa a proiectului, lansată în 2016, a necesitat o investitie de 10 milioane de euro. Gradul de ocupare al apartamentelor este, în medie, de 90%, aproximativ un sfert dintre chiriasi fiind în complex încă de la început. Sursele de finanţare au fost din fonduri proprii, dar şi dintr-un credit contractat de la First Bank, partener al Vitan Estates şi în această a doua etapă a proiectului.

Pe scurt

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
Apanova
BTPay
Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale

Curs valutar BNR

16 Apr. 2021
Euro (EUR)Euro4.9243
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1120
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4730
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6647
Gram de aur (XAU)Gram de aur233.8266

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

FINANCIAL FORUM 2021
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro