Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”

Bursa din Hong Kong oferă aproape 37 miliarde de dolari pentru London Stock Exchange

I.M.
Internaţional /

Sursă foto: Twitter

Sursă foto: Twitter

Acţiunile London Stock Exchange au crescut semnificativ miercuri, după ce rivala Hong Kong Exchanges & Clearing (HKEX) a propus combinarea celor doi operatori bursieri, care evaluează LSE la 29,6 miliarde de lire sterline (36,6 miliarde de dolari), transmit MarketWatch, BBC şi Reuters.

Oferta implică o valoare de aproximativ 8.361 penny pentru fiecare acţiune London Stock Exchange, care evaluează operatorul bursier britanic la 29,6 miliarde de lire sterline, o primă de 22,9% faţă de valoarea de 6.804 penny, înregistrată la închiderea şedinţei bursiere de marţi.

După anunţul operatorului Bursei din Hong Kong, acţiunile LSE au urcat cu peste 15% la Bursa de la Londra, la 7.850 penny.

Propusa combinare va întări ambele afaceri, le va poziţiona mai bine pentru a inova pe toate pieţele lor şi va oferi investitorilor participanţilor pe piaţă o conectivitate globală fără precedent, se arată în comunicatul Hong Kong Exchanges & Clearing, informează Reuters.

Reprezentanţii London Stock Exchange nu au fost disponibili imediat pentru declaraţii.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Cotnari
Gala Anis
Leap

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS