Business & Competitive Intelligence - primul eveniment SCEB din 2020

I.M.
Comunicate de presă / 06 februarie 2020

Business & Competitive Intelligence - primul eveniment SCEB din 2020

Supreme Council of European Business a organizat în data de 31 ianuarie 2020 primul eveniment de afaceri din acest an, la Grand Hotel Continental. Întâlnirea a avut ca principale puncte de discuţie Business & Competitive Intelligence şi modul în care aceste două instrumente cresc eficienţa deciziilor de business.

Gradul de competitivitate al unui business rezultă din capacitatea liderilor de a dezvolta o strategie complexă pe termen lung. O astfel de strategie trebuie să aibă în vedere atât interpretarea datelor interne generate de deciziile implementate anterior, cât şi analiza pieţei pe care compania activează. În acelaşi timp, înţelegerea modului în care competitorii direcţi acţionează în cadrul acestei pieţe oferă un avantaj strategic semnificativ. De aceea, participanţii la eveniment au avut parte de o prezentare amplă asupra modului în care adoptarea unor strategii de Business & Competitive Intelligence transformă dinamica decizională şi cresc competitivitatea prin îmbunătăţirea proceselor interne, a productivităţii sau prin reducerea pierderilor.

"Indiferent dacă ne referim la globalizare, evoluţia tehnologică sau la deficitul forţei de muncă, provocările pe care oamenii de afaceri le înfruntă astăzi sunt complexe. Aşteptările pe care consumatorii le au de la companii se schimbă, de asemenea. De aceea, Supreme Council of European Business a organizat evenimentul "Business & Competitive Intelligence" pentru a le oferi membrilor organizaţiei insight-urile necesare pentru a înţelege mai bine dinamica actuală a mediului internaţional de afaceri. Adoptarea instrumentelor de Business & Competitive Intelligence în practicile companiilor pe care le reprezintă pot aduce noi oportunităţi de dezvoltare şi de aceea am considerat acest subiect unul important, care trebuie dezbătut", spune Mehmet Sumeroglu, Chairman al Supreme Council of European Business.

Speakerii evenimentului au fost Emil Hedeşiu, consultant în Competitive Intelligence în afaceri şi management şi Barbu Mihăescu, Senior Advisor al Swiss Mattig Management Partners şi consultant pentru Camera de Comerţ Elveţia - România. Printre participanţi s-au numărat reprezentanţi ai Ambasadei Federaţiei Ruse în România, companii membre ale Camerei de Comerţ Elveţia-România, companii din Bulgaria care au format o delegaţie organizată de către conducerea Bulgarian National Council of European Business.

Evenimentul s-a bucurat de acoperirea media a Ziarului Bursa.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
Apanova
BTPay
Electromagnetica
Allview
Artego

Curs valutar BNR

17 Mai. 2021
Euro (EUR)Euro4.9256
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0527
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4985
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7135
Gram de aur (XAU)Gram de aur240.8982

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Boromir
Tohani
Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
carieraenergetica.ro
Energy CEO forum awards
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro