Abonament gratuit
Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”

C&A vrea să obţină până la 540 milioane dolari din IPO-ul diviziei braziliene

A.V.
Ziarul BURSA #Internaţional /

C&A vrea să obţină până la 540 milioane dolari din IPO-ul diviziei braziliene

C&A Modas SA, divizia din Brazilia a retailerului olandez de îmbrăcăminte C&A, şi acţionarii acesteia vor să obţină până la 2,2 miliarde de reali (542 de milioane de dolari) din oferta publică iniţială (IPO) pe care o pregătesc, anunţă Reuters.

C&A, care a stabilit ţinta de preţ pentru acţiunile sale în intervalul 16,5-20 reali, intenţionează să folosească banii din IPO ca să achite credite de 775,2 milioane de reali obţinute în cadrul grupului şi să-şi extindă operaţiunile.

C&A va anunţa preţul final al ofertei la data de 24 octombrie.

Retailerul olandez, controlat de familia Brenn-inkmeijer, intenţionează, de asemenea, să vândă o parte din pachetul său în compania braziliană. După ofertă, participaţia companiei-mamă la filiala deţinută integral poate scădea până la 63,8%.

Divizia braziliană, care are 282 de magazine, a generat venituri de 2,31 miliarde de reali în prima jumătate a anului curent, înregistrând, în acelaşi interval, un profit net de 777,2 milioane de reali.

Băncile de investiţii Morgan Stanley, Banco Bradesco SA, Banco BTG Pactual SA, Citigroup Inc, Banco Santander Brasil SA şi XP Investimentos SA vor gestiona oferta publică iniţială.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS