Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”

CĂLIN POPESCU TĂRICEANU:"Deputaţii ALDE vor face parte dintr-un grup parlamentar mixt, împreună cu PRO România"

M.I.
Politică /

Călin Popescu Tăriceanu

Călin Popescu Tăriceanu

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, anunţă că deputaţii formaţiunii vor face parte dintr-un grup parlamentar mixt, împreună cu PRO România, întrucât grupul parlamentar al ALDE a ajuns în imposibilitatea de a funcţiona, după plecarea a doi deputaţi.

"Va fi un grup mixt, am discutat cu cei de la PRO România şi vom avea un grup care numeric va permite colegilor mei să îşi păstreze şi poziţiile deţinute conform algoritmului în structurile de conducere ale Parlamentului, la nivelul comisiilor... E o pierdere pe care nu pot decât să vă spun că o regret, însă am constatat că aceste decizii ale lor - şi unul dintre colegi a şi confirmat - fac parte dintr-un plan mai amplu de a aservi ALDE PSD-ului", afirmă el.

Tăriceanu a declarat, miercuri, că prin plecarea a doi deputaţi din grupul parlamentar din Camera Deputaţilor, ALDE s-a aflat în situaţia ca grupul parlamentar să nu mai poată funcţiona, întrucât nu mai era respectat numărul mimin de zece parlamentari.

"Ca urmare a acestor decizii care vin să afecteze situaţia partidului, decizii ale lor care sunt împotriva intereselor partidului, decizia noastră a fost de a-i exclude de la conducerea organizaţiilor şi ca urmare a acestor gesturi ostile făţişe şi-au pierdut calitatea de membri ALDE", a spus el.

El a spus că soluţia de perspectivă este de a funcţiona într-un grup mixt, în mod similar cu situaţia de la Senat.

"Va fi un grup mixt, am discutat cu cei de la PRO România şi vom avea un grup care numeric va permite colegilor mei să îşi păstreze şi poziţiile deţinute conform algoritmului în structurile de conducere ale Parlamentului, la nivelul comisiilor... E o pierdere pe care nu pot decât să vă spun că o regret, însă am constatat că aceste decizii ale lor - şi unul dintre colegi a şi confirmat - fac parte dintr-un plan mai amplu de a aservi ALDE PSD-ului, de a o ajuta pe doamna Dăncilă să aibă votul necesar în Parlament atunci când vine să ceară votul de încredere şi sigur să se menţină la guvernare împreună cu partidul domniei sale", a declarat Tăriceanu.

Opinia Cititorului ( 2 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

 1. CORECT: DEMISIA DIN PARLAMENT!!!

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  Spre informarea d-lui Tariceanu: PRO Romania= PSD2.Pacat pentru ALDE,se contureaza finisul si disparitia acestui partid,avandu-l ca artizan principal pe Tariceanu si nu PSD-ul !

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Cotnari
Gala Anis
Leap

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS