CASA ALBĂ:Ucraina aspiră de mult timp să adere la NATO

S.B.
Internaţional / 07 aprilie

Ucraina aspiră de mult timp să adere la NATO

Secretarul de presă al Casei Albe, Jen Psaki, a declarat marţi că Ucraina aspiră de mult timp să adere la NATO şi să administraţia Biden a discutat despre acest lucru cu partea ucraineană, informează news.ro.

"Suntem susţinători puternici, suntem alături de ei...dat aceasta este o decizie pe care trebuie să o ia NATO", a spus Psaki.

Preşedintele Volodimir Zelenski a contactat telefonic NATO, marţi, pentru a stabili un parcurs referitor la aderarea Ucrainei la alianţa nord-atlantică, după ce Rusia a deplasat trupe în apropiere de regiunea Donbas, unde are loc un conflict cu separatiştii susţinuţi de Moscova.

Opinia Cititorului ( 13 )

 1. iata declansatorul pentru al treilea razboi mondial

  Ucraina aderand la NATO = Ucraina dispare in mod violent (militar) de pe harta fiind impartita intre Rusia, Polonia si Romania.  

  Rusia nu se joaca si va invada "all in" daca SUA preseaza pentru aderarea Ucrainei la NATO. 

  e informatie extrasa direct din viitor 

  NIMENI NU ARE VOIE SA SE PLANGA CA NU A STIUT.  

  E INFORMATIE EFECTIV ADUSA IN PREZENT DIN VIITOR.  

  Romania sa se abtina de la declaratii cretine pro-aderare Ucraina la NATO. Mai bine sa ia pietris si noroi in gura ca sa taca, dar sa nu faca nici o declaratie care mai apoi va fi invocata de Rusia (asa cum acum tot invoca evenimentul cu armata lui Antonescu in teritoriile transnistrene!) .  

  Romania ai marele beneficiu de a fi informata in avans, cu informatie direct din viitor!  

  Alte guverne ar fi platit greutatea mea in aur si platina si argint x 100 ca sa afle info extrase din viitor si eu le dau gratis aici!  

  Romania , NU TE RALIA LA MISCAREA BOLNAVA DE A BAGA UCRAINA IN NATO!  

  VEI FI SUBIECT DE RAZBOI ! REPET: ROMANIA NU TREBUIE SA SUSTINA SUB NICI O FORMA SI DE NICI O CULOARE ADERAREA UCRAINEI LA NATO! ALTFEL VOR AVEA RAZBOI PE TERITORIUL ROMANIEI !  

  ATI FOST PE DEPLIN AVERTIZATI !  

  1. corect.ar fi o miscare absolut tampa(de la Johanis ma astept ,sincer).avem de altfel scuza tratamentului la care e supusa minoritatea romaneasca.

   stiu ce urmeaza dar imi e efectiv frica sa o scriu aici, stiu lantul evenimentelor care trebuie terminat/ intrerupt.

   finalmente se termina cu disparitia Romaniei ca tara datorita unei sustineri oferite tamp acum de Romania aderarii Ucrainei la NATO.  

   Vor ramane bucatile din Romania daca Johannis si guvernul sustin aderarea Ucrainei la NATO = o Transilvania aparent autonoma dar in relatii confederative cu Ungaria, o Moldova "mare" continand ambele Moldove , o Rusie extinsa peste Dobrogea pana unde e granita romano-bulgara, un Banat alocat cu forta Serbiei (Rusia isi va "plati" prietenii) si ramane o Oltenie si o Muntenie care sa aminteasca la misto de Romania mare!  

   Asta e punctul terminus al lantului situational care trebuie deviat/ intrerupt acum prin mijloace specifice.  

   E interzis ca Romania sa sustina aderarea Ucrainei la NATO! E interzis!  

   Am sa purced la deschiderea imediata a situatiior alternative de deviere a acestui viitor.  

   La cat de cretini stiu ca sunt cei ce guverneaza Romania imi dau seama ca vor canta in struna Americii fara a intelege ca duce la ruperea Romaniei! Cretinii pamantului si ultimii tampiti au ajuns sa conduca Romania!  

   Atata lipsa de orizont de intelegere geopolitica nu am mai vazut in viata mea!  

   UCRAINA NU VA FI IN NATO. EU O ZIC SI ASA VA FI! E declansatorul WW3 !  

    

   Am sa activez nucleele de conflict care vor devia situatia.  

   Urmariti Orientul Mijlociu si axele lor interne.  

   Urmariti relatiile SUA-China.  

   De azi incepand in 4-5-6 saptamani veti intelege ce am lucrat si ce am facut in viitorul proxim.  

   Cei de la conducerea Romaniei sunt prea cretini si eu nu pot lasa sa imi impinga tara la spargere ca asa vor stapanii lor din afara Romaniei !  

   Forta mea e mare si o veti vedea imediat, in interval de saptamani.  

   Caci spiritul exersat are forta infinita , peste puterea armelor de fier!  

   Imi vor cunoaste forta si vor intelege ce inseamna editarea si modelarea lanturilor situationale in spatiu si timp !  

   Caci nu mor caii cand vor cainii !  

   Ucraina si Georgia nu vor intra niciodata in NATO.

   Eliminarea cordonului sanitar din jurul Rusiei se doreste de catre SUA pentru a da foc lumii, pentru a creea un razboi cum nu s-a mai vazut - puternic creator de bani pentru masina de razboi a SUA.  

   Nu sunt de acord cu asa ceva si asa ceva nu se va intampla.  

    

   Solicit Rusiei rabdare si sa nu atace Ucraina (ar face doar jocul satanistilor care vor sa provoace cat mai repede Rusia sa treaca la actiune si astfel sa intre in paradigma de confict si in scenariul SUA/NATO).  

   Voi da un mare semn anul acesta SUA cu multa distrugere pe teritoriul ei pentru a-i invata ca nu e bine si nu e frumos sa iasa din problemele economice stimuland cresterea veniturilor lor din incasari in urma vanzarilor de armament pe fondul declansarii artificiale a unui conflict pe teritoriile aliatilor.  

   SUA prin NATO doreste declansarea cat mai rapida a unui conflict militar cu Rusia si vor ca aria Polonia - baltice - Ucraina - Rep Moldova - Romania - Balcanii de Vest sa ia foc.  

   Dorinta lor nu se va indeplini.  

   Vor fi cutremurati si vor fi striviti in cladirile lor pentru planurile satanice.  

   Chiar si sa doresti distrugerea tarilor aliate din NATO de dragul maximizarii veniturilor propriei masini de razboi e ceva absolut satanic.  

   Ma voi asigura ca vor plati. Si nu peste multa vreme. In luni de zile nu in ani.  

   Rusia sa se abtina de la intrarea in paradigma provocatoare a SUA. Ar fi o eroare majora (si) pentru interesele Rusiei.

   relatie logica intre afirmatii :

   a. "Ucraina aderand la NATO = Ucraina dispare in mod violent (militar) de pe harta fiind impartita intre Rusia, Polonia si Romania." 

   versus 

   b. "finalmente se termina cu disparitia Romaniei ca tara datorita unei sustineri oferite tamp acum de Romania aderarii Ucrainei la NATO.  

   Vor ramane bucatile din Romania daca Johannis si guvernul sustin aderarea Ucrainei la NATO = o Transilvania aparent autonoma dar in relatii confederative cu Ungaria, o Moldova "mare" continand ambele Moldove , o Rusie extinsa peste Dobrogea pana unde e granita romano-bulgara, un Banat alocat cu forta Serbiei (Rusia isi va "plati" prietenii) si ramane o Oltenie si o Muntenie care sa aminteasca la misto de Romania mare!  

   Asta e punctul terminus al lantului situational care trebuie deviat/ intrerupt acum prin mijloace specifice." 

   a) si b) coexista in aceeasi linie de timp. 

   a) si b) sunt doar etape succesive ale aceleiasi istorii = intai a) (construirea iluziei ca Rusia e aliata Romaniei si ajuta la intregirea ei, construirea Romaniei mari) si apoi , din senin, b).  

   Am simtit nevoia acestei precizari, pentru claritate.  

   Intreg constructul de situatie nu mai exista daca Ucraina nu adera la NATO. Optiunea a) din ce am scris mai sus poate exista fara ca b) sa fie nevoie sa existe.  

   Ucraina e treaba Rusiei , nu a altei parti.  

  Ucraina si NATO este o poveste inchisa. Pentru a fi primita in NATO, Ucraina trebuie sa inchida capitole din Membership Action Plan MAP. Primul capitol contine conditii pe care Ucraina nu le va indeplini niciodata.

  Aspirants would also be expected: 

  to settle their international disputes by peaceful means; 

  to demonstrate commitment to the rule of law and human rights; 

  to settle ethnic disputes or external territorial disputes including irredentist claims or internal jurisdictional disputes by peaceful means in accordance with OSCE principles and to pursue good neighbourly relations; 

  Asta pentru ca Ucraina de azi este un embrion de nazism si xenofobie. Are nevoie de cel putin 10 ani sa se calmeze, ca fortele politice xenofobe de azi sa dispara, etc, etc. Auzi, Ucraina? Nu mai omori cultural minoritatea romaneasca din Ucraina. 

  1. foarte bine zis, foarte foarte bine zis!

   si Vali a zis-o bine dar e anxios si speriat. 

   ai punctat bine cu conditiile de aderare din Action Plan MAP 

   Vă rog să analizați textul și apoi să citiți printre rânduri:

   "Suntem susţinători puternici, suntem alături de ei...dar aceasta este o decizie pe care trebuie să o ia NATO", a spus Psaki." 

   Dar este o conjuncție adversativă și neagă întreaga construcție logică anterioară.

   În NATO se regăsesc Ungaria și Germania, care se vor opune cu vehemență aderării Ucrainei, pe motive întemeiate: nerespectarea drepturilor minorităților naționale, corupție endemică, stat de drept șubred-lipsa separației reale a puterilor în stat, dominația oligarhilor în teritoriu, lipsa de predictibilitate a legislației, etc.etc. Până se va ajunge la un consens, ne vom trezi cu Rusia pe frontieră, cel puțin pe Prut, poate pe Nistru, doar în circumstanțe mai favorabile. Da, ulterior înfăptuirii unei mici/mari uniri există posibilitatea unei dezmembrări parțiale a construcției statale a tuturor românilor, la fel ca în 1940, însă doar pe termen scurt, întrucât Rusia nu poate face față mai mult de câteva luni într-o confruntare majoră cu NATO, întrucât într-un eventual război se vor utiliza armele strategice, iar apoi se va face pace cu siloviki care vor răsturna oligarhia putinistă și țara noastră se va reunifica cu Moldova și cu unele părți din Ucraina locuite de români și de data asta pentru totdeauna. Orice altă viziune contravine echilibrului geotrategic eurasiatic, întrucât Rusia, nici măcar împreună cu aliați majori, gen China sau Iran, este incapabilă de un conflict major pe termen mediu și lung, fără a risca o implozie internă asemănătoare mișcărilor revoluționare din 1917, urmată de un război civil devastator, mult mai extins decât cel din 1918-1921. 

   Esti pe un forum economic, nu de povesti fara ilustrate.

   Te ajuta capul, atunci pune mana si fa o simulare. Care este impactul economic al unirii Basarabiei cu Romania? Ai surse de informatii.... cauta cat i-a costat pe RFG unirea cu RDG. Vrei mai multe puncte de reper? Cauta numarul de pensionari din Basarabia, cauta valoarea punctului de pensie de acolo si fa un calcul cat ne costa pe noi, romanii, sa marim punctul de pensie pentru pensionarul din Basarabia la punctul de pensie din Romania. Apoi treci la copii, alocatia pentru copii, respectiv cheltuiala pentru invatamant / scolar. 

   Dupa ce ai terminat aceste capitole, apoi treci la subventii.... pentru ca daca tu crezi ca electricitatea, caldura pot fi subventionate in Romania dar nu si in Basarabia, te inseli. 

   Apoi uita-te la redistribuirea TVA din taxele locale, uita-te la cat primesc judetele din Tinutul Secuiesc, cele care beneficiaza cel mai mult pentru ca sunt zonele cele mai sarace si apoi imagineaza-ti raioanele din Basarabia.

   Pentru ca Basarabia sa nu devina un pol al saraciei lucii, Romania va fi nevoita sa bage zeci si zeci de mld de euro in provincia aia. Bani pe care nu ii are iar daca se va imprumuta, Romania isi va declara FALIMENTUL. 

  Brusc crescura susofilii ca aparitii si opinii, cand este vorba de interesele rusesti. Sunteti adormiti? Sunt sigur ca cetatenii Romani nu va iau in seama!

  1. Toate , absolut toate informatiile postate de mine la articolul de pe Bursa "UE, îngrijorată de activităţi militare ruseşti în apropierea Ucrainei" (5 aprilie) au fost confirmate in corpore de experti in securitate rusa in datele de 6 si 7 aprilie:

   - surse: EUObserver (Pavel Felgenhauer, ex­pert rus în securitate - declaratii), declaratii ale ministrului de externe al Lituaniei (Gabrielius Landsbergis), declaratii ambasador Ucraina la UE (Mykola Tochytskyi) si altii.  

   Ceea ce am scris eu am postat la respectivul articol pe 5 aprilie, INAINTE de aceste declaratii.  

   Si inca o data revin si spun: pregatiti-va de surprize neasteptate. Cand toti stau cu ochii undeva, altceva se intampla altundeva. 

   American man? Te ocupi de anularea regimului vizelor? Dacă nu ești doar un alt trădător de neam și țară, probabil un alogen.

  Jen Psaki de la CASA ALBĂ poate sa spuna si ca Putin a sunat ca doreste sa intre in NATO si de aceea trimite trupele in avans pt "recunoastere" ...mai bine ati lua lin vizor navele "comerciale" rusesti acostate strategic daca tot va pasa ....ca submarinele sparg gheata unde se agata harta in cui ..iar pt romani :mai jucati si voi jocuri de strategie cu rusi, chinezi, coreeni, ca oricum nu aflati nimic ca sunteti praf si cu "translate" si cu scoala "noastra" de "comunicare" si scoliții ei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Videoconferinţa “Codul Insolvenţei”
Dtlawyers
Apanova
BTPay
Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale

Curs valutar BNR

09 Apr. 2021
Euro (EUR)Euro4.9212
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1382
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4671
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6712
Gram de aur (XAU)Gram de aur232.3306

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Garanti BBVA
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro