CFR:"Traficul feroviar este operaţional pe toate magistralele de cale ferată"

A.P.
Comunicate de presă /

"Traficul feroviar este operaţional pe toate magistralele de cale ferată"

CFR anunţă, astăzi, că traficul feroviar este operaţional pe toate magistralele de cale ferată, iar pe raza Regionalei CF Timişoara echipele de intervenţie sunt în continuare pe teren. În pauzele de trafic se va interveni pentru remedierea deranjamentelor şi înlocuirea componentelor avariate, anunţă un comunicat de presă.

"Zeci de angajaţi feroviari au acţionat permanent în ultimele 24 de ore pentru eliminarea efectelor negative cu impact direct asupra circulaţiei trenurilor pe 13 secţii de cale ferată din jumătatea de nord şi sud-vest a ţării, unde s-a intervenit începând din a doua parte a zilei de 27 iunie şi pănă în cursul acestei dimineţi, atât pentru tăierea şi îndepărtarea zecilor de arbori prăbuşiţi de pe versanţi în gabaritul căii ferate, dar şi pentru înlocuirea componentelor avariate la linia de contact, remedierea deranjamentelor şi repunerea sub tensiune a liniilor de înaltă tensiune", a transmis CFR.

Sursa citată a precizat că echipele de intervenţie sunt şi la această oră în teren, pe segmentul de cale ferată Slatina Timiş - Teregova, iar în pauzele de trafic vor interveni pentru remedierea deranjamentelor şi înlocuirea componentelor avariate la sistemul de alimentare cu energie electrică a liniei de contact, intervenţii necesare pentru repunerea sub tensiune a firului de contact şi reluarea circulaţiei cu locomotive electrice.

"Menţionăm faptul că la această oră traficul feroviar este operaţional pe toate magistralele de cale ferată, dispeceratele feroviare fiind însă activate în continuare pentru monitorizarea permanentă a circulaţiei trenurilor. CFR SA îi asigură pe călători că toate măsurile operative întreprinse de angajaţii feroviari în ultimele 24 de ore pe secţiile de cale ferată din zonele afectate de fenomenele meteo nefavorabile au avut ca principal scop menţinerea siguranţei în circulaţia trenurilor", a mai transmis CFR.

Circulaţia feroviară a fost oprită temporar în partea de vest a ţării, pe raza Regionalei CF Timişoara, între staţiile Caransebeş şi Orşova unde, din cauza furtunilor violente, arborii prăbuşiţi de pe versanţi au rupt linia de înaltă tensiune şi au blocat calea ferată. Opt trenuri au fost bocate pe traseu.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Apanova
Patria BankAdvertisement
Business Card
BTPay
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Real Estate & Construction Forumwww.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roSCEBSMART TRANSFORMATION 2019
Cabinet de avocatTMPS