CFR: Vor fi deschise şantiere pentru lucrări de reparaţii în valoare de 10,2 milioane lei

George Forcoş
Companii #Transporturi / 7 iunie 2016

Compania Naţională de Căi Ferate (CFR) va executa, în acest an, lucrări de reparaţii feroviare în valoare de 10,2 milioane lei, informează, compania printr-un comunicatd e presă.

CFR a finalizat lucrările de reparaţii pentru ridicarea restricţiilor de viteză pe secţia CF Bucureşti Nord-Videle, între staţiile Grădinari - Vadu Lat, Jilava - Vârteju şi racordare staţia Jilava. Programul pentru îmbunătăţirea condiţiilor de circulaţie continuă cu lucrările de întreţinere şi reparaţii curente pe alte intervale de staţii de pe raza regionalelor Iaşi, Braşov şi Constanţa.

Valoarea totală estimată a lucrărilor programate a se executa în perioada următoare este de 10,2 milioane lei, sursa de finanţare fiind asigurată din fonduri de la bugetul de stat.

Pe raza Regionalei CF Iasi vor demara în perioada următoare lucrări de reparaţii la instalaţiile de dirijare a traficului pe intervalele de staţii Fărăoani-Valea Seacă, Vama - Prisaca Dornei, şi în staţiile Bacău, Cristeşti, Câmpulung Est, Vama, lucrări în valoare de 2,07 milioane lei, care vor contribui la creşterea siguranţei şi a gradului de confort, spun reprezentanţii CFR.

De asemenea, tot pe raza acestei regionale s-a emis ordinul de începere a lucrărilor de reparaţii în vederea ridicării restricţiilor de viteză în valoare totală de 2,48 milioane lei. Segmentele de cale ferată unde se deschid şantierele feroviare sunt: Măgura Ilvei - Ilva Mare (km 22+292-22+852), Sadova - Pojorâta (Km 74+350-75+150), Nicolina - Ungheni Prut Socola Triaj - Socola Mărfuri (Km 414+665-416+283), Paşcani - Ruginoasa şi în staţia Vereşti.

Pe raza Regionalei CF Braşov s-au lansat proceduri de licitaţie în valoare de 3,68 milioane lei pentru lucrări de reparaţii la linii şi aparate de cale în vederea ridicării restricţiilor de viteză pe linii directe din staţia Stânceni şi pe intervalele de staţii Podul Olt - Tălmaciu - Şelimbăr (km 372+000-387+300) şi Predeal-Timişul de Sus (km 144+500-145+200).

Pe raza Regionalei CF Constanţa a fost semnat contractul în valoare de 1,97 milioane lei, pentru lucrări de reparaţii la componentele infrastructurii feroviare care au drept scop ridicarea restricţiilor de viteza pe linii curente, directe şi din staţii pe intervalul Palas - Constanţa Port B (Km 0+000-6+500).

Lucrările de reparaţii se vor executa în cursul acestui an, în paralel cu asigurarea traficului în condiţii optime pe toate segmentele de cale ferată menţionate şi au drept scop îmbunătăţirea condiţiilor de călătorie prin creşterea vitezei de circulaţie şi a gradului de confort.

Pe scurt

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Apanova
BTPay
Electromagnetica
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

03 Oct. 2022
Euro (EUR)Euro4.9480
Dolar SUA (USD)Dolar SUA5.0712
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1139
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6665
Gram de aur (XAU)Gram de aur270.7335

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

ccib.ro
solarenergy-expo.ro
Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
cnipmmr.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro