"Ciel România" SA a realizat anul trecut o cifră de afaceri de 600.000 de dolari

Cornelia Angelescu
Ziarul BURSA #Companii #IT / 4 martie 2004

Din anul 1991, firma "Ciel România" a dez-voltat şi a oferit celor interesaţi o gamă completă de aplicaţii software pentru contabilitate şi gestiune economică. Paul Paschievici, directorul general al "Ciel România", a declarat: "În cadrul firmei lucrează specialişti proveniţi din meserii diferite, toţi au fost pasionaţi de IT şi au manifestat interesul de a sprijini, prin produsele create, oamenii de afaceri şi firmele lor. Compania noastră a oferit soluţii pentru gestionarea activi-tăţii tuturor departamentelor dintr-o firmă: financiar - contabilitate, salarii, gestiune comercială, mijloace fixe, registru de casă".

Managerul firmei are o filosofie proprie de lucru: preţul unui produs de calitate trebuie să fie accesibil, la care să se adauge servicii de acelaşi nivel. Apoi firma trebuie să asigure transparenţa serviciilor sale (pe site sînt afişate preţurile, ofertele promoţionale etc.) şi crearea unei reţele de distribuitori certificaţi şi, prin aceştia, de clienţi în întreaga ţară.

"Pentru întreprinderile mici şi mijlocii", ne-a relatat Paul Pas-chievici, "firma noastră este lider de piaţă, lucru reieşit din statisticile noastre foarte exac-te. Avem 18.000 de clienţi şi un număr de 30.000 de licenţe vîn-dute". Printre clienţii "Ciel" se numără mari companii de audit şi contabilitate: KPMG, Deloitte & Touche, PricewaterhouseCoopers, Mazars & Guerard, Conti Audit Grup etc. şi companii na-ţionale şi internaţionale precum Microsoft, BCR, AIG Ro-mâ-nia, Coca Cola, Nokia Româ-nia, Philips România, Colegiul Medicilor din România şi multe alte organizaţii mici şi mijlocii.

Domnul Paul Paschievici ne-a declarat: "Chiar ieri am lansat noul pachet de programe Ciel Finance Manager, care cuprinde cinci module. Acesta se adresează firmelor mici şi mijlocii şi este interesant, în mod deosebit, prin aplicaţia «Ciel gestiune comercială 2004». Această aplicaţie este completă, conţine toate modificările legislative şi prevederile noului Cod fiscal. Nu este vorba de a ne lăuda, deşi concurenţa în domeniul IT a devenit deosebit de puternică, dar trebuie să menţionez des-chiderea unicului site de resurse umane din România, dedicat în exclusivitate domeniu-lui financiar-contabil. Acesta func-ţionează începînd din aceas-tă lună şi oferă servicii de recrutare on-line, în mod gratuit. Trebuie spus că ofertele de muncă din domeniul financiar-contabil sînt însoţite de o bază de date cu CV-uri care poate fi utilă pentru angajatori".

Firma "Ciel România" SA, din Bucureşti, a fost în-fiin-ţată în anul 1991.

Locuri de muncă: 45.

Cifra de afaceri realizată în anul 2003 a fost de 600.000 de dolari, directorul general previzionînd pentru anul în curs o creştere a acesteia cu 30%.

Directorul general al "Ciel" a precizat: "Pentru anul viitor ur-mărim o creştere a cifrei de afaceri cu 30% prin creş-terea nu-mărului de clienţi, de contracte pentru asigurarea asistenţei teh-nice pentru programele economice şi a reţelei de distribuitori certificaţi".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Avocat Ianul Alexandra
cautavocat.ro
BTPay
danescu.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

31 Ian. 2023
Euro (EUR)Euro4.9221
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5466
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.8998
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6028
Gram de aur (XAU)Gram de aur278.5779

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro