Clienţii E.ON pot alege o ofertă concurenţială până la data de 30 iunie

S.B.
Comunicate de presă / 21 ianuarie

Clienţii E.ON pot alege o ofertă concurenţială până la data de 30 iunie

E.ON Energie România va acorda o reducere comercială clienţilor

companiei care, după data de 1 ianuarie 2021,nu au optat pentru încheierea unui contract concurenţial pentru serviciulde furnizare a energiei electrice, potrivit unui comunicat al companiei.

Reducerea va fi egală cu diferenţa dintre preţul serviciului universal şi preţul din oferta concurenţială pe care compania o va transmite în săptămânile următoare clienţilor săi. Perioada pentru care se va aplica această reducere este de la 1 ianuarie a.c. şi până la momentul la care clienţii au încheiat un nou contract concurenţial, dar nu mai târziu de data de 30 iunie a.c.

Ceicare nu vor dori să aleagă nicio ofertă concurenţială sau încă nu s-au decis asupra celei mai potrivite nevoilor lornu este nevoie să întreprindă nicio acţiune. E.ONle va asigura în continuare serviciul de furnizare a energiei electrice în baza contractului actual,la preţul din oferta de serviciu universal, valabil pentru 12 luni, de 0,340 lei/kWh, respectiv0,56338 lei/kWh (cu tarifele reglementate de transport, distribuţie şi servicii de sistem incluse). Trebuie reţinut că preţul nu conţine certificate verzi, contribuţie pentrucogenerarea de înaltă eficienţă, TVA şi acciză.

Odată cu liberalizarea pieţei de energie electrică, consumatorii pot alege oferta cea mai potrivită nevoilor lor din cele existente pe piaţă, indiferent de furnizorul pe care-l au în acest moment.Schimbareafurnizorul de energie electrică se faceîn mod gratuit, fără costuri sau modificări de ordin tehnic.

E.ON a transmis informări în acest sens clienţilor companiei şi totodată a publicat oferta pentru serviciul universal pe website-ul companiei în cursul lunilor decembrie 2020şi ianuarie 2021 şi va continua să informezeşi în perioada următoare, potrivit reglementărilor în vigoare.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. se ia curentu?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dezbaterea online “Exporturile, în primul rând!”
BTPay
Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale

Curs valutar BNR

05 Mar. 2021
Euro (EUR)Euro4.8831
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0924
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4065
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6478
Gram de aur (XAU)Gram de aur223.0612

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Hidroelectrica
Concurs de idei de afaceri inovative ”Money is Funny” – ÎNSCRIERI
www.hipo.ro
HackITall2
Women Professionals in the Automotive Industry
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro