Clientii Porsche Asigurari pot face autoconstatarea daunelor online

A.I.G.
Comunicate de presă /

Clientii Porsche Asigurari pot face autoconstatarea daunelor online

Porsche Asigurari extinde functionalităţile serviciului de avizare online a daunelor şi oferă astfel clienţilor posibilitatea de a face autoconstatarea daunei online, direct pe site-ul companiei, arată un comunicat remis Redacţiei noastre.

Mai precis, pentru daunele minore ce includ cel mult 2 elemente de caroserie avariate, nu mai este necesară constatarea şi fotografierea avariilor de către inspectorul de daune. Clientul utilizează formularul de avizare online a daunei şi incarca fotografii ale avariilor si ale documentelor relevante in noile sectiuni dedicate. Formularul este accesibil pe site-urile oficiale ale companiei,în sectiunea dedicata Porsche Asigurari. După transmiterea formularului către departamentul asigurări, dosarul este automat deschis, iar clientul primeşte pe email atât nota de constatare, cât şi declaraţia de daună completate. Apoi clientul poate veni cu maşina în service pentru reparaţii.

Virgil Chirica, Directorul Porsche Asigurări şi al diviziei Asigurări din cadrul Porsche Finance Group, a declarat: "Autoconstatarea online inseamna mai puţină birocraţie şi economie de timp pentru clienţii nostri. Aceştia au acum la dispoziţie un serviciu de soluţionare rapida şi garantată a daunelor, un instrument care să le faciliteze rezolvarea rapidă şi eficientă a unei situaţii neplăcute'', conform comunicatului citat.

In cazul daunelor majore sunt necesare documente suplimentare, astfel încât clienţii utilizează în continuare serviciul de avizare online a daunei. În acestă situaţie, avizarea se va face online, asiguratul primind prin email declaraţia de daună completată. În plus însă, inspectorul de daune este cel care face constatarea şi fotografiază maşina.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS