Clotilde Armand: "Au mai dispărut 1000 voturi din pixul PNL-PSD"

T.B.
Politică / 12 iunie

Clotilde Armand: "Au mai dispărut 1000 voturi din pixul PNL-PSD"

Primarul Sectorului 1 Clotilde Armand, care îşi dispută victoria în cursa pentru Primărie cu candidatul PSD-PNL George Tuţă, susţine miercuri dimineaţă că peste 1.000 de buletine de vot, în alb, de la Secţia de votare nr. 29, la Centrul Social Sf. Lazăr, "s-au evaporat", a transmis pe pagina ei de socializare. "Marcele... ţi-am zis că nu te pricepi la matematică. Şi matematica nu minte", îi transmite ea liderului PSD Marcel Ciolacu.

Potrivit sursei, "Au mai dispărut 1000 voturi. Din pixul PNL PSD. Începem ziua cu o nouă dovadă de fraudă a celor de la PSD şi PNL. Peste 1.000 de buletine de vot, în alb, de la Secţia de votare nr. 29, la Centrul Social Sf. Lazăr, s-au evaporat. Număr de magie marca PSD-PNL! Să recapitulăm situaţia de aici, conform procesului-verbal s-a primit un număr total de 2.220 de buletine de vot, din care au fost valabil exprimate 885 de voturi. Un număr de 24 de voturi au fost nule, iar 290 de buletine de vot au fost neîntrebuinţate şi anulate. Unde sunt 1021 de buletine de vot? În ce urnă de votare au fost depuse?", scrie Clotilde Armand pe Facebook.

Ea anunţă că aşteaptă renumărarea voturilor în toate secţiile de votare, adăugând că "este ireal pentru o democraţie să poată funcţiona prin fraudă, conform paginii sale.

Clotilde are şi un Post Scriptum pentru liderul PSD, premierul Marcel Ciolacu: "Marcele... ţi-am zis că nu te pricepi la matematică. Şi matematica nu minte", adaugă sursa.

Clotilde Armand acuză fraude la vot, susţinând că dispar voturi sau că sunt operate modificări în procesele verbale după numărarea voturlui, în defavoarea sa. Ea a depus şi o plângere penală împotriva preşedintelui AEP Toni Greblă. Contracandidatul său George Tuţă, susţinut de PSD-PNL, susţine că el este câştigătorul alegerilor.

Conform rezultatevot.ro, care afişează rezultate parţiale neoficiale, George Tuţă înregisttrează până acum 36,53% din voturi, iar Clotilde Armand are un scor de 35,85%. Prezenţa la vot la alegerile locale în Sectorul 1 a fost 46,31%.

Opinia Cititorului ( 10 )

  1. Eu si prietenii mei am votat cu Clotilde nu stiu cine este Tuta asta

    1. e un securist din gasca lui Coldea

    ai uitat data trecuta Clotilde cum ai furat pe fata!

    cand a fost filmat furarea votului si cine te -a pus pe scaun?

    acum a venit randul sa PLECI!!!!!! 

    1. a fost invers bro. primarul Diamant al psd a vrut sa traga un tun de proportii.

    Deci fiind dificil (pentru guvern, nu pentru stadiul actual al tehnologiei) să vină buletine personalizate pe secție alegătorul e ținut să verifice că au exact o ștampilă de control și anume cea a secției unde s-a prezentat(plus că nu sunt ștampilate altfel-asta deja fiind fraudă, nu eroare). Eu cred că peste 95% din alegători n-au verificat. Ar trebui să confirme camerele de luat vederi și în consecință BEC să tragă o concluzie(între concluziile posibile invalidarea alegerilor)

    tzoampa stie ce vorbeste. are expertiza pe zona asta de acum 4 ani.....

    1. ”tzoampa,” este inginer cu dublu master la I.T. Massachusets , nu incerca sa scrii ca rupi pixul . tare rau este sa fii prost si sa nu stii !

      acum 4 ani fostul primar Diamant a umblat cu hotiile. cand spui psd spui coruptie si hotie.

    Este clar ca PSD, PNL au furat voturile de au rupt. Pe fata. Daca se numara din Tuta va avea cu cel putin 10% mai putin. Credeti ca vor accepta s anumere voturile din nou. In niciun caz. Am vedea furtul de proportie facut de PSD si PNL.

    PSD, PNL si UDMR au fraudat alegerile. Covrigarul nu stie matematica el stie doar sa fure. La ce bun mai votam daca si fura tot.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

22 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9731
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5973
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3086
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9669
Gram de aur (XAU)Gram de aur403.5667

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb