CNAIR: Trafic deviat pe A1 Bucureşti-Piteşti, începând de joi seară

S.B.
Ştiri utilitare / 11 aprilie

CNAIR: Trafic deviat pe A1 Bucureşti-Piteşti, începând de joi seară

Traficul rutier va fi deviat temporar, începând de joi seară, pe A1 Bucureşti-Piteşti, pe o porţiune de aproximativ 1,5 kilometri, pentru montarea grinzilor la pasajul care traversează autostrada la km 18+400, anunţă Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, informează news.ro.

"Începând de joi, 11.04.2024, ora 20:00, până în data de 26.04.2024, circulaţia rutieră va fi deviată pe variantele de serviciu construite în proximitatea autostrăzii A1, Bucureşti - Piteşti, între km 18+185 şi km 18+615, pentru montarea tablierelor centrale ale pasajului de pe A0, lotul 3, care supratraversează A1 la km 18+400. Menţionăm că, în zona unde circulaţia este deviată, viteza de deplasare este restricţionată la 40 km/h", arată CNAIR.

Potrivit sursei citate, variantele de serviciu vor avea câte două benzi de deplasare, atât pentru Calea 1, Bucureşti - Piteşti, cât şi pentru Calea 2, Piteşti - Bucureşti, cu o lăţime minimă de 3,5 metri.

Benzile de circulaţie ale variantelor de serviciu vor fi delimitate prin marcaj temporar linie continuă de culoare galbenă, iar pe zona marginală, pe toată lungimea variantelor vor fi amplasate balize direcţionale, montate din 5 în 5 metri şi completate cu lămpi cu lumină galbenă intermitentă.

"Pe partea marginală a variantelor de serviciu, din proximitatea zonei unde se execută lucrările la pasajul care supratraversează autostrada A1, se va monta parapete de protecţie metalic sau prefabricat din beton, tip New Jersey, în vederea asigurării condiţiilor de securitate atât pentru conducătorii auto, cât şi pentru personalul care îşi desfăşoară activitatea în şantier", a menţionat compania.

APA NOVA
eximbank.ro
danescu.ro
boromir.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Mai. 2024
Euro (EUR)Euro4.9751
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5879
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0460
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8059
Gram de aur (XAU)Gram de aur351.6538

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
domeniileostrov.ro
ccib.ro
tophotelconference.ro
mastercommunications.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
everythinghr.live
32.aicps.ro
roenergy.eu
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb