Abonament gratuit
Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”

Comisia Europeană lansează procedura de constatare a neîndeplinirii obligatiilor impotriva Marii Britanii

D.B.
Internaţional /

Comisia Europeană lansează procedura de constatare a neîndeplinirii obligatiilor impotriva Marii Britanii

Comisia Europeană lansează procedura de constatare a neîndeplinirii obligatiilor impotriva Marii Britanii pentru că nu a propus un candidat pentru postul de comisar european,

În conformitate cu articolul 258 din Tratatul privind funcţionarea Uniunii Europene, Regatul Unit este invitat să îşi prezinte observaţiile pe scrisoarea de notificare cel târziu până vineri 22 noiembrie 2019.

După examinarea acestor observaţii sau dacă nu există observaţii înaintate în acest termen, Comisia poate, dacă este cazul, să emită un aviz motivat.

"În cazul în care Comisia consideră că un stat membru a încălcat oricare dintre obligaţiile care îi revin în temeiul tratatelor, aceasta emite un aviz motivat cu privire la acest aspect, după ce a oferit statului în cauză posibilitatea de a-şi prezenta observaţiile. În cazul în care statul în cauză nu se conformează acestui aviz în termenul stabilit de Comisie, aceasta poate sesiza Curtea de Justiţie a Uniunii Europene",prevede articolul 258 din Tratatul privind funcţionarea Uniunii

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie