Complice.ro lansează abonamentele pentru cadouri experienţiale 
şi estimează că serviciul va genera 15% din afaceri

J.P.
Comunicate de presă / 24 august 2021

Complice.ro lansează abonamentele pentru cadouri experienţiale 
şi estimează că serviciul va genera 15% din afaceri

Complice.ro, magazin online specializat în comercializarea de cadouri inedite bazate pe experienţe, lansează serviciul de abonamente pentru cadouri, o premieră pentru piaţa de profil din România. Acesta oferă clienţilor posibilitatea de a primi proactiv propuneri şi idei de cadouri pentru cei dragi, de a acumula lunar un buget pentru cadourile importante pe care doresc să le facă de-a lungul anului, dar şi de a primi experienţe-cadou pentru ei. Potrivit estimărilor, noul serviciu va genera 15% din afacerile Complice.ro până la finalul anului viitor, conform unui comunicat remis redacţiei.

Peste 20% dintre clienţii Complice.ro revin pe parcursul unui an în magazinul online de cadouri experienţiale pentru a achiziţiona un nou pachet, iar comenzile făcute de aceştia reprezintă mai mult de o treime din valoarea totală a comenzilor înregistrată la nivel de an. Valoarea medie a comenzilor provenite de la clienţii recurenţi este de 175 de euro. În ceea ce priveşte procesul de achiziţie, un client din patru solicită consultanţă şi cea mai mare parte dintre aceştia cumpără la final un pachet personalizat, care nu există ca atare în portofoliul de pe site.

În acest context, Complice.ro lansează un serviciu nou, de abonamente pentru cadouri, care oferă clienţilor posibilitatea de a transforma plăţile recurente, lunare, într-un buget pentru experienţele pe care doresc să le achiziţioneze de-a lungul anului, dar şi de a primi extra-beneficii.

Un procent semnificativ de clienţi iau decizia de achiziţie a unei experienţe cadou în 1-3 zile de la consultarea portofoliului de pe site. Mai ales în ultimul an, clienţii şi-au exprimat constant dorinţa de a primi oferte personalizate, din timp, astfel încât să nu se simtă presaţi în luarea acestei decizii. Tot mai mulţi preferă experienţele cadou, indiferent că este vorba de aniversarea căsătoriei, de ziua de naştere a partenerului sau a copiilor şi din ce în ce mai mulţi caută inspiraţie şi planifică din timp cadourile cu adevărat speciale, atât din perspectiva experienţei alese, cât şi a bugetului investit, a explicat Oana Pascu, fondator Complice.ro.

Astfel, cele patru abonamente au ca punct comun serviciul de consultanţă în achiziţia de cadouri: oferă alerte şi notificări pentru momentele importante din an (aniversarea partenerului de viaţă, a căsătoriei, ziua de naştere a părinţilor, naşilor, prietenilor apropiaţi, sărbători, evenimente planificate precum botez, căsătorie, majoratul copiilor etc), dar şi propuneri personalizate de experienţe cadou care ţin cont de profilul destinatarului (vârstă, sex, pasiuni, buget etc). În plus, în funcţie de abonamentul ales, clienţii pot acumula lunar un buget ce va fi folosit integral, oricând, pentru achiziţiile de cadouri.

Beneficii: notificări, inspiraţie, experienţe-cadou

Pachetele de abonamente au preţuri începând de la 14 lei/lună (în cazul abonamentului Light - singurul care conţine exclusiv serviciul de consultanţă), până la 499 lei/lună (în cazul abonamentului Universe, acesta fiind un abonament premium, care presupune acumularea unui buget ce poate acoperi 8-10 cadouri experienţiale anual). De asemenea, clienţii care optează pentru abonamentul Universe au la dispoziţie şi un "personal gift shopper" care poate recomanda şi face achiziţii de cadouri chiar şi din afara portofoliului Complice.ro, asigurând şi situaţiile din Bucureşti în care clientul doreşte să trimită un cadou de urgenţă. Mai mult, clienţii Star, Galaxy şi Universe primesc la finalul unui an de abonament şi posibilitatea de a-şi alege o experienţă-cadou cu valoare de până la 600 lei.

Ne adresăm unor clienţi care îşi doresc să achiziţioneze cadouri speciale, venind în sprijinul lor cu un instrument ce reduce impactul imediat asupra bugetului. Chiar şi atunci când achiziţia cadoului se suprapune cu alte cheltuieli neprevăzute, ei tot pot alege un cadou spectaculos, având la dispoziţie bugetul acumulat pe perioada abonamentului. Astfel, pe lângă pregătirea din timp a ideilor de cadouri, clienţii beneficiază şi de relaxare din perspectiva bugetului alocat experienţelor alese. Estimările arată că acest sistem bazat pe abonament cu valoare fixă ar putea creşte frecvenţa alegerii unui cadou-experienţă şi chiar valoarea medie a unui cadou individual, impactul financiar fiind resimţit mult mai uşor chiar şi pentru cadourile mai deosebite, a mai explicat Oana Pascu.

Datele şi feedbackul clienţilor Complice.ro conturează un portret al clientului care va prefera achiziţia de abonamente de cadouri-experienţă ca fiind bărbat, din categoria de vârstă 30-55 de ani, în special antreprenori sau middle/top manageri, cu o viaţă socială activă, dar în acelaşi timp cu un timp limitat pentru a căuta cadouri de impact. De asemenea, estimările arată că serviciul nou lansat va genera 15% din afacerile Complice.ro până la finalul anului viitor.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Conferinţa BURSA “Digitalizare şi Siguranţă Cibernetică”
APA NOVA
e-infra.ro
digi.ro
fngcimm.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

19 Iun. 2024
Euro (EUR)Euro4.9763
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6356
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2368
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9010
Gram de aur (XAU)Gram de aur347.0661

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
roenergy.eu
rommedica.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb