COMUNICAT DE PRESĂ: Anunţ de începere a implementării proiectului cod SMIS 2014 + 138150

Fonduri Europene / 4 noiembrie 2021

 Anunţ de începere a implementării proiectului cod SMIS 2014 + 138150
 • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

  Anunţ de începere a implementării proiectului "Dotarea unităţilor sanitare aflate în subordinea Consiliului judeţean Prahova cu echipamente medicale şi de protecţie medicală, în vederea prevenirii extinderii infectării cu noul Coronavirus SARS-CoV-2 şi tratarea pacienţilor contaminaţi"

  Consiliul Judeţean Prahova implementează, începând din luna noiembrie 2021, proiectul "Dotarea unităţilor sanitare aflate în subordinea Consiliului Judeţean Prahova cu echipamente medicale şi de protecţie medicală, în vederea prevenirii extinderii infectării cu noul Coronavirus SARS-CoV-2 şi tratarea pacienţilor contaminaţi", cod SMIS 2014+ 138150.

  Proiectul este derulat de Consiliul Judeţean Prahova, în calitate de Beneficiar şi MINISTERUL INVESTIŢIILOR ŞI PROIECTELOR EUROPENE în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operaţional Infrastructură Mare, în calitate de Finanţator.

  Obiectivul general al proiectului este creşterea capacitaţii de gestionare a crizei sanitare prin investiţii necesare pentru consolidarea capacităţii de reacţie la criza de sănătate publica cauzată de pandemia SARS-CoV-2, in Spitalului Judeţean de Urgenta Ploieşti, prin achiziţia de aparatura, dispozitive medicale si alte dotări corespunzătoare cu scopul de a răspunde in timp util si eficient la criza provocata prin oferirea de servicii medicale adecvate. Creşterea capacităţii de gestionare a crizei sanitare COVID-19 vizează promovarea investiţiilor necesare pentru consolidarea capacităţii de reacţie la criza de sănătate publica cauzata de răspândirea virusului SARS-CoV-2, contribuind in mod direct la dezvoltarea infrastructurii sanitare, prin investiţii in dotări si echipamente/aparatura specifica contribuind astfel la dezvoltarea operaţionalităţii la nivel naţional, regional si local, reducând inegalităţile in cerea ce priveşte starea de sănătate publica si îmbunătăţind accesul la serviciile medicale de calitate.

  Obiectivele specifice ale proiectului

  1. OS 1- Dotarea unităţii spitaliceşti Spitalul Judeţean de Urgenta Ploieşti cu echipamente medicale in vederea echipării cu aparatura de imagistica si alte aparate si echipamente specifice in tratarea pacienţilor diagnosticaţi cu COVID-19, obiectiv ce va contribui la îndeplinirea indicatorilor de proiect: 2S132- Capacitate adecvata de îngrijire si tratament a cazurilor de infecţie cu virusul SARS-CoV-2/ de gestionare a crizei sanitare 2S130 - Entităţi publice dotate / sprijinite pentru gestionarea crizei sanitare cauzate de SARS-CoV-2

  2. O.S. 2. Îmbunătăţirea accesului la servicii medicale a persoanelor din judeţul Prahova, prin creşterea stării de sănătate publică. Obiectivul specific va contribui la îndeplinirea indicatorilor proiectului: 2S132- Capacitate adecvata de îngrijire si tratament a cazurilor de infecţie cu virusul SARS-CoV-2/ de gestionare a crizei sanitare"

  Rezultate aşteptate

  Creşterea capacităţii de reacţie adecvata a Spitalului Judeţean de urgenţă Ploieşti în gestionarea crizei COVID-19; 4 Secţii exterioare (Boli Infecţioase -Adulţi si copii, secţia Obor/Pneumologie, Locaţia Boldescu, Locaţia Buna vestire) ale Spitalului Judeţean de urgenţă Ploieşti dotate în concordanţa cu necesităţile si protocolul de diagnosticare si tratament a cazurilor COVID-19; Secţia ATI si Laboratorul de Analize din cadrul Spitalului Judeţean de urgenţă Ploieşti dotate în concordanţă cu necesităţile si protocolul de diagnosticare si tratament a cazurilor COVID-19; Unitatea de Primiri Urgenta a Spitalului judeţean de Urgenţă Ploieşti, dotata în concordanţă cu necesităţile si protocolul de diagnosticare si tratament a cazurilor COVID-19, prin achiziţia unor echipamente de cea mai înaltă performanţă.

  Valoarea totala a proiectului este de 8.397.993,60 lei, iar valoarea eligibilă nerambursabilă din Fondul de coeziune este de 8.397.993,60 lei.

  Perioada de implementare a proiectului "Dotarea unităţilor sanitare aflate in subordinea Consiliului judeţean Prahova cu echipamente medicale si de protecţie medicala, in vederea prevenirii extinderii infectării cu noul Coronavirus SARS-CoV-2 si tratarea pacienţilor contaminaţi" este de 21 de luni.

  Proiect finanţat prin Programul Operaţional Infrastructură Mare 2014 - 2020, Axei Prioritare (AP) 9 Protejarea sănătăţii populaţiei în contextul pandemiei cauzate de COVID-19, Obiectivul Specific (OS) 9.1 Creşterea capacităţii de gestionare a crizei sanitare COVID-19.

  Date de contact: Andrei Bolocanu, manager de proiect:

  e-mail: andrei.bolocanu@cjph.ro

  Consiliul Judeţean Prahova, muncipiul Ploieşti, Blv. Republicii nr.2-4

  tel: 0244-514545

  fax: 0244-596669

  e-mail: cons_jud@cjph.ro; proiecte@cjph.ro

  Cotaţii Internaţionale

  vezi aici mai multe cotaţii

  Bursa Construcţiilor

  www.constructiibursa.ro

  GALA BURSA 2022
  Avocat Ianul Alexandra
  Apanova
  BTPay
  Electromagnetica
  DIGI
  arsc.ro
  roovi.ro
  Stiri Locale

  Curs valutar BNR

  05 Dec. 2022
  Euro (EUR)Euro4.9207
  Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6726
  Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9903
  Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7178
  Gram de aur (XAU)Gram de aur269.7555

  convertor valutar

  »=
  ?

  mai multe cotaţii valutare

  Cotaţii Emitenţi BVB
  Bursele din regiune
  Cotaţii fonduri mutuale
  Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
  thediplomat.ro
  Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
  Carte - The crisis solution terminus a quo
  www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro