Crypto

COMUNICAT DE PRESĂDIGI va accelera, în 2021, transformarea digitală a serviciilor

C.P.
Comunicate de presă / 16 februarie

DIGI va accelera, în 2021, transformarea digitală a serviciilor

Din februarie 2021, contul de client Digi beneficiază de un nou flux de comandă şi va îngloba o zonă de administrare a serviciilor existente, a facturilor, contractelor şi setărilor de securitate. Odată cu introducerea acestor optimizări şi funcţionalităţi, clienţii vor avea la dispoziţie o interfaţă cu aceleaşi elemente vizuale pentru plasarea comenzilor online, indiferent de natura acestora - servicii noi, extra-opţiuni sau upgrade net. În cazul comenzilor de servicii noi, clienţii îşi vor putea selecta din contul personal ziua şi intervalul preferat pentru instalare, în timp ce activarea/dezactivarea extra-opţiunilor şi a upgrade-urile se va putea realiza aproape instantaneu, doar cu un click.

Noua interfaţă mai permite clienţilor:

vizualizarea serviciile deţinute şi a contractelor încheiate cu DIGI;

modificarea datelor de contact şi a preferinţelor de confidenţialitate (GDPR);

accesarea istoricului de facturi şi plăţi;

achitarea celei mai recente facturi pentru serviciile DIGI;

modificarea numelui reţelei Wi-Fi şi schimbarea parolei, în cazul clienţilor Digi Net care utilizează un echipament (router) pus la dispoziţie de operator;

transmiterea de sesizări şi istoricul acestora;

finalizarea comenzilor plasate prin contul DIGI.ro.

Pentru că fenomenul multiscreening a cunoscut noi dimensiuni în 2020, în contextul unui consum accelerat de conţinut video, în special prin platformele de streaming şi video-on-demand (VoD), Digi Online, platforma care le oferă clienţilor accesul la cele mai apreciate conţinuturi TV, vine cu o serie de îmbunătăţiri.

Din februarie, clienţii vor putea activa mult mai uşor contul Digi Online, utilizând datele de conectare la contul DIGI.ro, iar platforma beneficiază şi de un nou "look", adică de o interfaţă redesenată. Clienţii trebuie să deţină sau să îşi creeze un cont DIGI.ro şi să aibă active serviciile de televiziune şi internet, astfel fiind necesar un singur set de credenţiale. Serviciul este disponibil gratuit clienţilor Digi NET şi Digi TV (servicii cumulate). Din Digi Online, utilizatorii pot viziona peste 75 de posturi retransmise de Digi TV şi au acces, dacă activează extraopţiunile aferente, la programele HBO (HBO Go), Cinemax şi FilmNOW.

De asemenea, tot din februarie, aplicaţia Digi Online are o interfaţă nouă pentru versiunea compatibilă cu Android, iar în perioada următoare va fi lansată şi o aplicaţie nouă pentru IoS.

Pentru DIGI, dezvoltarea digitală şi integrarea la un nivel superior a funcţionalităţilor care uşurează accesul clienţilor la serviciile de comunicaţii electronice fixe şi mobile prin device-uri multiple este o prioritate şi în 2021. Atât Digi Online, cât şi site-ul comercial DIGI.ro vor veni cu multe veşti îmbucurătoare pentru clienţii DIGI, din dorinţa de a menţine legături cât mai strânse cu #oameniiDigi, cu clienţii noi şi existenţi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Crypto

Supliment dedicat pieţei monedelor digitale
Dezbaterea online “Exporturile, în primul rând!”
BTPay
Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
BITCOIN ROMANIA

Curs valutar BNR

02 Mar. 2021
Euro (EUR)Euro4.8747
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0535
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4161
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6329
Gram de aur (XAU)Gram de aur225.4539

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Hidroelectrica
Concurs de idei de afaceri inovative ”Money is Funny” – ÎNSCRIERI
www.hipo.ro
HackITall2
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro