Abonament gratuit
Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”

COMUNICAT DE PRESĂMăsuri luate de Austrotherm România în perioada crizei COVID-19

Comunicate de presă /

Măsuri luate de Austrotherm România în perioada crizei COVID-19

"În această perioadă dificilă datorată pandemiei COVID-19, întreaga activitate economică la nivel internaţional este afectată major. Pe lângă sectoarele esenţiale, companiile din sectorul construcţiilor au ales în majoritate să-şi continue activitatea. Suntem cu toţii afectaţi de imprevizibil, de lipsa predictibilităţii, de deteriorarea lanţului de lichidităţi.

Suntem în plină criză epidemiologică şi nu există date certe despre momentul în care se va termina. Însă, am decis că împreună cu clienţii noştri, cu răspundere şi disciplină, să facem ca adaptarea la aceste condiţii să fie mai uşoară, şi încercăm cu organizare şi discernământ să trecem peste situaţia creată de COVID-19.

Rămânem în dialog permanent cu partenerii noştri şi oferim soluţiile cele mai bune pentru continuarea activităţii.

Invităm la responsabilitate şi înţelegere reciprocă în această perioadă pe toţi cei implicaţi pe flux, de la retail la constructori, de la producători la transportatori. Intern, Austrotherm a implementat măsuri de protecţie pentru angajaţi şi colaboratorii cu care interacţionăm în toate cele 3 locaţii de producţie. Se lucrează la 80% din capacitate în luna aprilie.

Continuăm investiţiile propuse pentru anul 2020, dar investim echilibrat şi suntem încrezători că această criză va fi depăşită cu măsuri organizatorice corecte. Criza economică însă, aşa cum se discută deja în mediul de analiză, va fi lungă şi destul de grea.

Preocuparea principală astăzi este să ne protejăm angajaţii şi să găsim soluţiile potrivite pentru continuitate. O putem considera ca o nouă provocare ce ne va ajuta să fim mai buni pe toate planurile. Este important să creştem noi ca indivizi şi să gestionăm corect business-ul, să ne facem temele în plan administrativ şi financiar".

(C)

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS