Abonament gratuit
Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”

COMUNICAT DE PRESĂPhoenicia Hotels a inaugurat Restaurantul Mandaloun - Lebanese cuisine

F.B.
Comunicate de presă /

Phoenicia Hotels a inaugurat Restaurantul Mandaloun - Lebanese cuisine

Ieri, 15 octombrie, lanţul hotelier Phoenicia Hotels a inaugurat noul restaurant Mandaloun - cu specific libanez şi internaţional, se arată într-un comunicat de presă remis astăzi Redacţiei noastre de companie.

Cei peste 300 de invitati la eveniment au gustat în seara zilei de ieri "ospitalitatea libaneză a Phoenicia Hotels", alături de preparatele delicioase pregatite de către bucătari pricepuţi în gastronomia orientală şi internatională.

Situat într-o zonă de interes, ce găzduişte restaurante faimoase din Bucureşti, Mandaloun se adresează clienţilor care doresc să fie mai aproape de cultură libaneză, experimentând o varietate de arome orientale, "într-o atmosferă elegantă şi preţioasă, desprinsă din povestea celor 1001 de nopţi", mai arată comunicatul companiei".

"Ieri, aici era şantier, astăzi sunteţi oaspeţi şi ne bucurăm foarte mult. Sper ca toată lumea din România să înţeleagă că numai prin muncă, prin implicare şi prin răspundere putem să dăm dovadă că suntem cu adevărat români, putem aşeza România acolo unde îi este locul şi putem îmbrăca România într-o aşa numită rochie de mireasă cât mai frumoasă. Nu vorbele fac viitorul copiilor noştri, doar fapte care trebuie dovedite de fiecare dintre noi. Eu spun acasă atât în Liban, cât şi în România, ambele ţări sunt casa mea. Vreau să fiu un mic soldat în armata română", a declarat Mohammad Murad, în cadrul evenimentului de deschidere a celui mai luxos restaurant din Capitală.

Evenimentul organizat cu ocazia inaugurării restaurantului Mandaloun - în valoare de 1 milion euro -, a fost presărat cu multe momente "deosebite ce au fost savurate pe deplin de mai multe personalităţi marcante din lumea sportului şi a mediului de afaceri din România". Printre invitaţii de seamă s-au numărat Mitică Dragomir, fostul preşedinte de la LPF, Ciprian Marica, Irinel Columbeanu, Viorel Păunescu, Cozmin Guşă, Rareş Bogdan, George Copos, Dan Tudorache, dar şi Dan Diaconescu.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS