CONFERINŢA BURSA - "ANTREPRENORIATUL FEMININ: FEMEIA LA PUTERE - O LUME MAI BUNĂ" - ILINCA ROSETTI, PROCREDIT BANK:"Femeile îşi conduc afacerile cu grijă sporită"

E.O.
Ziarul BURSA #Companii /

"Femeile îşi conduc afacerile cu grijă sporită"

Femeile antreprenor îşi conduc afacerea cu o grijă şi cu o atenţie sporită pentru detalii şi fără să facă rabat la calitate, consideră Dr. Ilinca Rosetti, Director General "ProCredit Bank".

Astfel, domnia sa este de părere că, "dincolo de responsabilitate în modul de a acţiona, în decizii şi faţă de angajaţi, clienţi şi partenerii de afaceri, antreprenoarele îşi conduc afacerea cu o grijă şi cu o atenţie sporită pentru detalii şi fără a face vreodată rabat la calitate. Femeile de afaceri din România dau dovadă de dedicaţie, multă putere de muncă şi mult curaj în activitatea pe care o desfăşoară, împletind toate acestea cu o delicateţe în abordare care conferă încredere şi siguranţă partenerilor de afaceri cu care intră în contact".

Aproximativ 9.000 de companii dintre clienţii "ProCredit Bank" sunt reprezentaţi legal sau au în structura de management cel puţin o femeie, numărul acestora fiind în creştere, potrivit Ilincăi Rosetti.

Domnia sa subliniază: "La ProCredit Bank punem mare preţ pe etica noastră de afaceri şi pe valorile după care ne ghidăm activitatea. Este parte a misiunii de ansamblu a grupului ProCredit să stabilească standarde în sectoarele financiare în care operează, atât din punct de vedere al serviciilor financiare pe care le oferim, cât şi din punct de vedere al responsabilităţii sociale. Noi oferim clienţilor noştri, fie că sunt persoane fizice sau juridice, femei sau bărbaţi, familii sau tineri antreprenori, sfaturi profesioniste şi fundamentate. Mai mult, promovăm o cultură a economisirii şi a responsabilităţii în activitatea bancară, care să poată aduce o mai mare stabilitate şi siguranţă familiilor obişnuite".

Fiind o bancă orientată spre dezvoltare şi concentrându-se cu precădere pe finanţarea întreprinderilor foarte mici, mici şi mijlocii, "ProCredit Bank" este singura bancă germană din România şi funcţionează pe piaţa noastră de 11 ani.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Gala BURSA 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS