CONFERINŢA BURSA - FINANŢAREA EUROPEANĂ, O ŞANSĂ A ECONOMIEI NOASTRE/SANDA POPESCU, EXIMBANKCele mai multe credite - destinate cofinanţării proiectelor europene

Emilia Olescu
Ziarul BURSA #Fonduri Europene / 31 mai 2012

Cele mai multe credite - destinate cofinanţării proiectelor europene

Cele mai multe credite acordate de "Eximbank" au fost destinate cofinanţării proiectelor europene, a declarat Sanda Popescu, economist şef în cadrul băncii. Domnia sa a specificat că majoritatea proiectelor pentru absorbţia de fonduri europene finanţate de "Eximbank" au vizat modernizarea unor laboratoare pentru cercetare, modernizarea de hoteluri, construcţia de hale, realizarea sistemelor de canalizare.

Domnia sa a precizat că, pentru a veni în sprijinul solicitanţilor, banca a creat un pachet integral de finanţare. Sanda Popescu a spus că o firmă poate accesa de la "Eximbank" credite de co-finanţare, care acoperă necesitatea de contribuţie proprie a companiei la finanţarea proiectului, precum şi credite de pre-finanţare, destinate realizării plăţilor făcute în aşteptarea rambursării. Reprezentantul băncii a scos în evidenţă faptul că garanţiile "Eximbank" sunt garanţii de stat, ceea ce reprezintă un avantaj pentru beneficiari.

Produsele promovate de bancă se adresează atât întreprinderilor mici şi mijlocii, cât şi întreprinderilor mari şi administraţiilor publice. Împrumuturile sunt realizate pentru finanţarea activităţilor curente, dar şi pentru investiţii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Electromagnetica

Curs valutar BNR

25 Ian. 2022
Euro (EUR)Euro4.9440
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.3816
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.7642
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9008
Gram de aur (XAU)Gram de aur258.9166

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
romaniansmartcity.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Pagini Aurii
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro