Revista BURSA Construcţiilor

CONFERINŢĂ DE INFORMARE PROIECT REGIUNEA NORD-vests"Paşaport de Export" - Cod MySMIS 128132

Comunicate de presă / 14 mai

"Paşaport de Export" - Cod MySMIS 128132

În calitate de Beneficiar, Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR) implementează în perioada februarie 2020 - mai 2022 proiectul "Paşaport de Export", proiect finanţat în cadrul Programului Operaţional Capital Uman 2014-2020. Valoarea totală a proiectului este de 4,613,393.41 lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă a Uniunii Europene este de 4,613,393.41 lei.

Proiectul are ca obiectiv general îmbunătăţirea nivelului de cunoştinţe / competenţe / aptitudini necesare derulării activităţilor de internaţionalizare / export ale angajaţilor care îşi desfăşoară activitatea în sectoarele economice / domeniile identificate conform SNC şi SNCDI, din regiunile de dezvoltare Nord-Est, Nord-Vest, Sud şi Vest.

În cadrul proiectului vor fi organizate cursuri integrate de formare profesională ce vor viza dezvoltarea competenţelor necesare derulării de activităţi de internaţionalizare pentru angajaţi. Concret, 400 de persoane, din care 200 de femei, vor urma un program accelerat de dezvoltare a competenţelor, intitulat Paşaport pentru Export, parcurgând 2 etape:

ETAPA 1: Parcurgerea unui curs de Referent Comerţ Exterior - autorizat ANC

ETAPA 2: Parcurgerea unui curs de Comunicare într-o limbă străină (Engleză) - autorizat ANC

Complementar cu activităţile de formare profesională, proiectul va sprijini 40 de IMM-uri în vederea elaborării şi introducerii unor programe de învăţare la locul de muncă, în speţă prin realizarea "Ghidului Exportatorului". Acest ghid va oferi instrumentele necesare unui parcurs optim de urmat de o întreprindere pe termen lung pentru maxim de competitivitate în activităţile de export şi va permite celor 40 de întreprinderi care îl vor implementa să îşi poată instrui personalul actual şi viitor în vederea eficientizării la maximum a activităţilor de export.

Mai multe multe detalii privind modalităţile de implicare în activităţile derulate în cadrul proiectului "Paşaport de Export" pot fi obţinute prin participarea la Evenimentul de informare grup ţintă organizat în data de 17 MAI 2021, începând cu ora 10:00, la Sala Mare a Palatului Administrativ al Instituţiei Prefectului Judeţul Cluj, Bulevardul 21 Decembrie 1989, nr. 58, Cluj - Napoca. În cadrul evenimentului sunt invitaţi să participe atât reprezentanţi ai presei, cât şi a părţilor interesate în derularea proiectului.

Pentru informaţii suplimentare privind proiectul sau activităţile planificate, vă rugam să ne contactaţi la telefon 021.312.68.93, email office@smeprojects.ro, website www.pasaport-export.ro sau la adresa Piaţa Walter Mărăcineanu, nr. 1-3, intrarea 1, etajul 1, Bucureşti.

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
BTPay
Allview
Stiri Locale
AAGES

Curs valutar BNR

17 Iun. 2021
Euro (EUR)Euro4.9242
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1226
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5075
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7620
Gram de aur (XAU)Gram de aur239.3938

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Boromir
CCIB - Emitere de certificate forta majora
Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
CCIB - Focus Bucuresti - iunie 2021
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro