Abonament gratuit

Conferinţa Naţională a ARTS - Ediţia a XI-a

A.P.
Media-Advertising /

Conferinţa Naţională a ARTS - Ediţia a XI-a

Asociaţia Română pentru Tehnică de Securitate organizează Conferinţa Naţională a ARTS - Ediţia a XI-a cu tema: "Securitatea într-o nouă dimensiune şi implicaţiile inteligenţei artificiale", în data de 5 iunie 2019 la Hotel Marshal din Bucureşti.

Pe parcursul a două paneluri vor fi abordate următoarele subiecte de discuţie: detecţia specială - metode alternative de detecţie a incendiului, monitorizarea şi controlul de la distanţă, intelugenţa artificială în tehnologiile video, aplicaţii biometrice în securitate, viitorul serviciilor de pază versus inteligenţa artificială.

Mai multe detalii aici: www.arts.org.ro

ARTS este asociaţie de utilitate publică, apolitică, non-guvernamentală şi non profit care promovează şi protejează interesele membrilor săi, asigurând reprezentarea lor în raporturile cu autorităţile publice, cu alte asociaţii, cu diverse instituţii şi organisme naţionale şi internaţionale. Fondată în anul 2003, A.R.T.S. reprezintă peste 140 de companii şi membrii simpatizanţi din industria de securitate evaluată la cca 1 miliard de Euro.

Ziarul BURSA este partener media al evenimentului.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS