Abonament gratuit
Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”

ConocoPhillips renunţă la unele active britanice

A.V.
Ziarul BURSA #Internaţional /

ConocoPhillips renunţă la unele active britanice

Grupul petrolier american ConocoPhillips a decis să îşi înstrăineze activele de ţiţei şi gaze din Marea Nordului către compania britanică "Chrysaor", obţinând în schimb 2,68 miliarde de dolari, anunţă Reuters. În urma afacerii, Chrysaor devine cel mai mare producător de petrol din regiune.

Pentru Conoco, înstrăinarea este parte a unui proces de reorientare pe operaţiunile din USA. Directorul executiv al companiei, Ryan Lance, a declarat că tranzacţia se înscrie în eforturile de perfecţionare a portofoliului Conoco.

Activele la care a renunţat Conoco au produs 72.000 de barili echivalent ţiţei pe zi în 2018, potrivit anunţului companiei americane.

Chrysaor, societate susţinută de firma de private equity EIG Global Partners, este deja unul dintre cei mai importanţi jucători petrolieri din Marea Nordului, după ce a preluat active de la grupul anglo-olandez Royal Dutch Shell, în 2017, pe 3,8 miliarde de dolari.

Afacerea Conoco - Chrysaor este aşteptată să se finalizeze în cea de-a doua jumătate a lui 2019.

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Business Card
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Pagini Aurii
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie