Consiliul Concurenţei a încheiat un protocol de colaborare cu Autoritatea Naţională de Reglementare în Domeniul Comunicaţiilor

Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 15 iulie 2004

Preşedintele Consiliului Concurenţei, Mihai Berinde, a semnat ieri un protocol de colaborare cu preşedintele Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Comunicaţiilor, Ion Smeeanu.

Obiectivul acestui protocol îl reprezintă menţinerea şi dezvoltarea colaborării bilaterale şi schimbul de informaţii pentru promovarea şi aplicarea strategiei şi politicii în domeniul concurenţei şi introducerea unei discipline concurenţiale în economia de piaţă. Protocolul stabileşte condiţiile în care instituţiile implicate îşi vor coordona activităţile pentru promovarea concurenţei în sectoarele industriale reglementate, în vederea protejării drepturilor şi intereselor consumatorilor finali.

Consiliul Concurenţei a adoptat recent foaia de parcurs privind cultura concurenţei în România. În document sunt identificate căile de cooperare şi de informare în relaţia cu autorităţile, cu mediul privat, cu mediul academic şi judecătoresc, cu consumatorii.

Concretizarea acestor demersuri vizează acţiuni sub formă de seminarii, mese rotunde, dezbateri cu autorităţile locale şi centrale, mediul de afaceri, mediul academic, organizaţiile patronale. Acordul între Consiliul Concurenţei şi ANRC a fost semnat în deschiderea seminarului cu tema "Concurenţa în sectoarele reglementate şi achiziţiile publice", organizat în cadrul Proiectului de Twinning privind "Întărirea capacităţii administrative pentru aplicarea la standarde europene a acquis-ului comunitar în domeniul concurenţei şi ajutorului de stat", de către echipa de twinning, Consiliul Concurenţei, Camera de Comerţ şi Industrie a României şi a Municipiului Bucureşti.

Pe scurt

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Avocat Ianul Alexandra
cautavocat.ro
BTPay
danescu.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

31 Ian. 2023
Euro (EUR)Euro4.9221
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5466
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.8998
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6028
Gram de aur (XAU)Gram de aur278.5779

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro